Een kinderstoel voor designlovers!

by Loods 5

Het designmerk BudtzBendix Copenhagen beschikt over de ultieme kinderstoel voor designlovers! Een subtiel en tijdloos model met prachtige leren details. Je creëert al snel een stijlvol sfeertje aan iedere eettafel met deze stoel.

1D3O1397_small

De stoel is geschikt voor een kind van 6 maanden tot 6 jaar. De Towerchair kun je aanpassen aan de grootte van het kind, zodat de stoel te allen tijden veilig blijft. Wil je de stoel niet altijd in het zicht hebben? Ook daar is dit design ideaal voor. Deze ruimtebesparende stoel kun je bijna plat opbergen! 

Het subtiele en tijdloze Deense designmerk 'BudtzBendix Copenhagen' is recentelijk opgericht door Camilla en Charlotte.

De Towerchair is bij Loods 5 verkrijgbaar in het zwart en wit. Wil je de stoel afmaken met een grijs kussen, bestel deze dan hier! Let op! De levertijd van de kinderstoel bedraagt gemiddeld drie weken. Loods 5 levert deze niet direct uit voorraad.

 

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...