More About: Dutch Dilight

by Loods 5

Voor een frisse blik op verlichting ben je bij het Nederlandse merk DUTCH DILIGHT aan het juiste adres. Ze maken lampen voor iedere kamer van het huis en geven elke lamp een vrolijke twist. Voor deze lampen gebruiken ze alleen materialen van hoge kwaliteit, zoals duurzaam gekapt eikenhout, de warmste alpacawol en kostbare kooldraadlampen.

tafelamp gebreide kap Dutch Dilight

De hanglampen zijn een statement boven de eettafel, maar je hangt ze net zo makkelijk op in de kinderkamer. Door de stalen constructie lijken deze lampen op een vogelkooi, maar deze vogeltjes zitten zeker niet gevangen. Je koopt de hanglamp compleet met plafondplaat, snoer, kooldraadlamp én natuurlijk de vogeltjes.

IMG_0463 houten tafellamp Dutch Dilight interieur Meker Wonen Stoere houten wandlampen Dutch Dilight Tekst Dilight

De lampen met eiken voet zijn gemaakt van een sierlijke tak. Daarvoor worden geen nieuwe bomen gekapt, want de takken komen van al gekapte bomen uit het Gooi. De tak is bij elke lamp uniek, dat zorgt ervoor dat geen lamp hetzelfde is. Kies zelf voor een kap die bij je huis past en ga voor een gebreide, bonten of kelim kap.

Dutch Dilight roze
tafellamp Dutch Dilight wandlamp gebreide tak Dutch Dilight

De lampen van DUTCH DILIGHT zijn te koop in alle Loods 5 winkels, maar ook online te bestellen!

webshop

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...