More About: Dutch Dilight

by Loods 5

Misschien heb je de prachtige handgemaakte lampen van Dutch Dilight al eens voorbij zien komen. Je ziet direct de grote passie voor kwaliteitsmaterialen terug die ervoor zorgt dat alle lampen een eigen en puur karakter hebben. De collectie bestaat uit hanglampen, wandlampen, vloerlampen en tafellampen in vele verschillende kleuren.

De lampen bestaan vrijwel allemaal uit een robuust eiken voet met een sierlijke tak van reeds gerooide bomen uit het Gooi. De tak is bij elke lamp uniek wat er voor zorgt dat geen één lamp hetzelfde is. Je hebt hierbij de keuze van een gebreide, bont of kelim kap.

tafelamp gebreide kap Dutch Dilight

houten tafellamp Dutch Dilight interieur Meker Wonen houten tafellampje Dutch DilightStoere houten wandlampen Dutch Dilightdutch2vloerlamp gebreide kap Dutch Dilighttafellamp Dutch Dilight wandlamp gebreide tak Dutch Dilighthouten vloerlamp voet Dutch Dilight houten vloerlamp Dutch Dilight interieur Meker Wonen

Dutch Dilight heeft ook verschillende soorten vogelkooitjes als hanglampen in zijn collectie. De vogelkooien zijn er in 3 maten en een aantal verschillende kleuren. Op de vogelkooien zijn vogels bevestigd voor een leuk, speels effect. De hanglamp is mooi voor boven een (eet)tafel of in de kinderkamer.

Een aantal van deze lampen kun je zien in al onze Loods 5 winkels en zijn te bestellen in onze webshop. Voor meer informatie bekijk www.dutchdilight.com 

IMG_0463webshop

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...