Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Een droom van een IXXI

by Loods 5

Plannen om deze zomer de boel thuis om te gooien? Net verhuisd of gewoon nog een mooi plekje over aan de muur? Met de Dream op IXXI haal je uniek werk in huis in een nog uniekere uitvoering.

IXXI

Nu kun je, door deze exclusieve samenwerking, de populaire sprookjesachtige foto van fotograaf Andie Linn als IXXI aan de muur hangen! Met IXXI maak je eenvoudig een flexibele wanddecoratie, bestaande uit vierkante vlakken en koppelkruisjes. Zo klik je gemakkelijk en snel dit prachtige werk in elkaar om op te hangen.

Screen Shot 2016-07-04 at 17.10.45

De Dream op IXXI heeft een formaat van 160x120 cm en is exclusief verkrijgbaar bij Loods 5! Kom snel langs in een van onze drie winkels en bekijk de Dream op IXXI of eventueel een van de andere werken, nieuw toegevoegd aan onze IXXI collectie.

Bekijk Dream op ixxi in de webshop >

Andie Linn (24), de fotograaf van de populaire Dream foto, is een fashion, portret en trouwfotografe. Ze maakt vooral dromerige, zachte en vrouwelijke foto's met een relaxte sfeer. Ben je benieuwd naar meer van haar werk? Check dan haar Instagram!

Screen Shot 2016-07-06 at 10.33.26

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...