One of a kind Mama

by Loods 5

Het zijn de kleine dingen die het doen. Dat heerlijke stuk zeep in je kledingkast waar je kleding zo lekker fris van blijft ruiken. Of dat chocolaatje wat nog in je tas zat en wanneer je met vertraging op het station zit te wachten, ineens niet beter tevoorschijn had kunnen komen. Een groot gebaar is dus niet altijd nodig, als je zondag iets wilt doen om je moedertjelief mee te verrassen. Ontbijtje op bed, een lekker warm bad vol schuim, en dan een klein lief cadeautje. Wij hebben wat suggesties voor je voor als je er nog niet uit bent. De meeste items vind je in onze winkels en zijn niet online te vinden. En kom je er echt niet uit, dan kun je er altijd samen nog 'een dagje Loods' van maken. Alvast een fijne moederdag!

momsday
IMG_8427 Vaasje lichtgroen 4,95 - Vaasje donkergroen 2,95 - Kikkerland messing plant mister 30.- (Loods 5 Design afdeling) - English Soap Company zeep Lemon Mandarin of Tuberrose Wild Lily 4,95 - Diverse kaarsen (21 branduren) 3,85 per stuk.

IMG_8433

Chocolate Mexicano Cinnamon of Guajillo Chili 5,95 - Porseleinen vis 13,90 - Schaaltje mint 5,50 - Kikkerland Music box, o.a. 'Here comes the sun'  (Loods 5 Design afdeling) 6,50 - Vlinder in zwarte lijst 70.-

IMG_8435

Tom Dixon Form theepot (Loods 5 Design afdeling) 199.-

Fotoboek 'Onze moeders in de jaren 50-60-70' (Loods 5 Kunst afdeling) 12,50

House of Sakk Clutch Grace 94,95 - Oranje houten kralensnoer 10,50 - Schelp 8,95

mum

Sieradendoos goud met vakjes 21,95 - Schelpenstreng single 3,45 - Mini met auto van Barbara van Marle (Loods 5 Kunst afdeling) 125.-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

Een reactie over “One of a kind Mama”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...