DIY eierdopjes

by Loods 5

Volgende week is het Pasen! Wie weet krijg je vrienden of familie op bezoek. of vier je het gezellig met het eigen gezin? Een uitgebreid ontbijt of een heerlijke paasbrunch. Wat je ook gaat doen, een mooi gedekte tafel hoort er bij! Net zoals gekookte eitjes!

IMG_6166We geven je een voorbeeld van een DIY eierdopje dat je super simpel maakt van niets meer dan papier! Je kunt onze printjes uitprinten of een lege laten beschilderen door de kids. Daarna is het een kwestie van uitknippen, in elkaar vouwen en ze zijn klaar voor een eitje!

Tip: Print op wat steviger papier voor sterke eierdopjes!

Bekijk hieronder de stappen en download de print-outs.

IMG_6192
eierdopjes-loods5-03 eierdopjes-loods5-02 eierdopjes-loods5-01

eierdopjes-loods5-04

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

Een reactie over “DIY eierdopjes”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...