Basic grey

by

IMG_0721

Robuuste, pure materialen, simpele vormen en een tijdloze uitstraling. Dat zijn kenmerken van basics. Voorwerpen die je elke dag met plezier gebruikt en daardoor alleen maar mooier worden. Items die moeiteloos te combineren zijn. Items die een goede basis vormen voor die fel turquoise muur of kelimkleden die opeens superhip zijn. Ze laten de eyecatchers in je huis schitteren, maar dat betekent niet dat de basics zelf, saai hoeven te zijn.

IMG_0699

IMG_0774 IMG_0725 IMG_0737 IMG_0744

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

4 reacties over “Basic grey”

 • ineke almoes

  Waarom kan ik de tafel bij de grijze bank van de serie basic grey niet vinden in de mail.
  Wil graag weten wat de prijs is en de afmeting. Etc.

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Ineke,

   Helaas is deze tafel uitverkocht, wanneer en of we hem nog binnenkrijgen weten we nog niet zeker. In onze winkels vind je echter diverse salontafels met houten blad en metalen onderstel. Fijne dag! Nienke

   Reageren
 • Paul Schoonderbeek
  Paul Schoonderbeek 10 januari 2016 om 10:02 pm

  Hallo!
  in de 3e foto van boven Basic Grey Blog, welke (bijzet) tafel is in deze foto gebruikt?
  voor de volledigheid, het is de ronde tafel met robuust metalen frame waar een wit bloemen boeket op staat.

  Hoor het graag!

  VrGr,
  Paul Schoonderbeek

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Paul,

   Helaas is deze tafel uitverkocht, wanneer en of we hem nog binnenkrijgen weten we nog niet zeker. In onze winkels vind je echter diverse salontafels met houten blad en metalen onderstel. Fijne dag! Nienke

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...