Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Time to cook!

by

Nostalgische kerstmuziek aan, aperitiefje erbij en de grote voorbereiding voor het kerstmenu kan beginnen. Mocht de grootte van je keuken het toelaten, dan kun je het hele feest ook dáár laten plaatsvinden! Met welke accessoires maak je je keuken helemaal in kerst sferen? Wij maakten hier een kleine selectie voor je.
kerstkeuken

keukenkerstchampignonsartisjokken

filer

Een beetje groen geeft je keuken meteen een natuurlijke toon. Rozemarijn, tijm en salie horen onmiskenbaar bij kerst. Zet deze kruiden alvast in potten in de keuken zodat je ze straks meteen kunt gebruiken als je bezig bent met het voorbereiden van je menu. Kies verder voor warme kleuren, en voeg met goud, koper en brons een beetje glans toe. Etaleer je groenten in mooie schalen van keramiek of houten kratjes.

 
artikelen blog

1. Ferm Living - Square Rack

2. O5 Home - Bord Craquele, set van 2 

3. New Routz - Houten schaal

4. O5 Home - Kerstornament ster

5. Hailo - Pedaalemmer koper

6. O5 Home - Theepot Japan groen

7. O5 Home - Plankje olijfhout

8. O5 Home - Apothekerspot 

9. New Routz - Houten pot/vaas

10. New Routz - Stoel Miami (bekleed met leer)

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...