Giftguide #7 De gekke dingen gek

by

Wat geef je je verwarde vader die altijd alles kwijt is, of je hippe broer of zus die in de grote stad woont? De periode van feest vieren en cadeautjes geven komt er weer aan, dus helpen wij je een beetje op weg om hét ultieme item te vinden waar je verrassend mee uit de hoek komt. De komende weken vind je onze tips hier op het blog.

 

Giftguidenr-07

Wanneer je bij een 'gekke dingen gek' binnen loopt, kijk je waarschijnlijk je ogen uit! Een vaas in de vorm van een cactus, een ananas in prachtige kleuren, het één nog gekker dan het andere. De 'gekke dingen gek' is altijd op zoek naar nét dat ene item dat er uit springt. Check snel onze giftguide, er zit vast iets voor hem/haar bij!

Giftguide-gekkedingengek-01

 

1. Serax - cactus vaas

2. O5 Home - knopjes in diverse kleuren

3. Birgitt Olislager - Borduurring vogel

4. Pol's Potten - Ananas multipot

5. O5 Home - fotolijst - SALE

6. Dubbelleven - krijtverf 1 liter

7. O5 Home - kaarsjes hond met hoed of hond met zonnebril

8. Protocol - Robot Venus

9. Pol's Potten - ceramic stool

10. House of Colours - Australisch schapenvachtje

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...