Giftguide #6 Alles voor de thuiskok

by Loods 5

Wat geef je je verwarde vader die altijd alles kwijt is, of je hippe broer of zus die in de grote stad woont? De periode van feest vieren en cadeautjes geven komt er weer aan, dus helpen wij je een beetje op weg om hét ultieme item te vinden waar je verrassend mee uit de hoek komt. De komende weken vind je onze tips hier op het blog.
Giftguidenr-06 copyDe èchte thuiskok heeft niet alleen een neus voor lekker eten, maar ook voor de fijnste messen om bijvoorbeeld groente mooi Julienne mee te snijden. Alle tools moeten in huis zijn om heerlijk urenlang in de keuken te kunnen staan, en restaurant waardige gerechten mee op tafel te kunnen toveren! Maak de thuiskok dus blij met mooi keukengerei, of een goeie pan.GIFTGUIDE#5-

1: Typhoon keukenweegschaal vintage zwart, 46,95

2: D.I.Y Mushroom farm kit, 13,95

3: Normann Copenhagen garde, 19,95 

4: O5Home olijfhout plankje, 15.-

5: Barley & Hops, the craft beer book, 35.-

6: Liekeland prent kookgerei, 18.-

7: Laguiole luxury line steakmessen olijfhout set van 6 stuks, 64,95

8: O5Home braad-en stoofpan gietijzer, 35.-

9: Wafelijzer, 29,95

10: Diesel Seletti bestekset, 49.-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...