Christmas Countdown

by

Van 1 tot en met 24 december heeft Loods 5 een 'Christmas Countdown' op haar Facebook pagina. Er worden dan iedere dag items weggegeven aan de leukste en origineelste reacties op de Facebook post. Wil je meedoen? Lees dan hieronder ook even de spelregels.

advent-01

SPELREGELS LOODS 5 FACEBOOK CHRISTMAS COUNTDOWN:

- Er kan alleen gereageerd worden onder de foto van het weg te geven artikel.  Berichten op de tijdlijn van de Loods 5 Facebook pagina of privéberichten worden niet meegeteld.

- De acties lopen van 9:00 tot 23:59. Reacties buiten deze tijden worden niet meegeteld.

- De winnaar(s) worden gekozen door het social media team op basis van de leukste reactie. Likes, antwoorden of foto's spelen niet mee in onze keuze. Meedoen is belangrijker dan winnen!

- De winnaars worden de eerstvolgende werkdag bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Ook door middel van een antwoord op de winnende reactie onder de give away post. 

- De enige uitzondering is op 24 december. De actie start die dag om 00:00 uur en zal doorlopen tot 16:00 uur. Om 17:00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden.

- Eenmaal gewonnen dient de winnaar binnen drie weken na vermelding van het gewonnen artikel een reactie sturen met daar in NAW gegevens via een Facebook privébericht. Wordt dit bericht niet op tijd ontvangen, dan vervalt de aanspraak op de de give away.

- Gewonnen artikelen kunnen niet worden geretourneerd of teruggebracht, van ruilen komt huilen!

- Er kunnen geen andere kleuren, aantallen, maten of modellen gekozen worden, anders dan dat er aangeboden wordt in de actie. Ook niet tegen bijbetaling.

- Elke deelnemer kan maar één keer winnen.

- Gewonnen artikelen kunnen niet teruggegeven worden, om opnieuw mee te kunnen dingen aan een give away waar door de winnaar meer interesse voor is.

- Enkele artikelen dienen in één van onze vestigingen te worden opgehaald. Dit wordt vermeld bij de actie en hier valt achteraf niet over te corresponderen. Loods 5 betaalt geen transportkosten voor grote artikelen.

- Loods 5 personeel en familie van personeel is uitgesloten van deelname.

- Dit reglement is onder voorbehoud van typ fouten en verouderde informatie. Facebook ondersteunt of voert deze actie op geen enkele wijze uit, en is niet geassocieerd met de Christmas Countdown.

- Door het meedoen aan deze actie verschaf je niet Facebook maar Loods 5 deelnemers  informatie.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

36 reacties over “Christmas Countdown”

 • D. Leentvaar

  Ik zou graag mee willen doen aan de verloting van LOODS 5

  Reageren
  • Els Linkels

   HOLY CHRISTMAS !!!!!!!!! HO HO HO!!!! .
   LOODS 5 IK KOM ER MET DE ARRESLEE AAN EN DAN MET DEZE PRACHTIGE BANK NAAR TILBURG OP AAN.

   Reageren
 • Gabriëlle Berkhout
  Gabriëlle Berkhout 1 december 2015 om 9:10 am

  Heel goed idee, ik doe mee.

  Reageren
 • Marion

  Graag doe ik mee met de christmas count down

  Reageren
 • Karin Bodt

  Wel grammafoonplaten...maar geen speler! Dat luistert wel een beetje moeilijk... ?

  Reageren
 • jacqueline

  Het is altijd heerlijk shoppen bij jullie Loods 5.

  Reageren
 • Jacqueline de Waal
  Jacqueline de Waal 2 december 2015 om 11:27 am

  Ik doe heel graag mee Loods 5

  Reageren
 • Carla

  Super leuke actie.... Jammer dat ik nooit originele antwoorden kan verzinnen ????

  Reageren
 • Esmée

  Super leuk!!

  Reageren
 • Sanne

  I am in!!! Die bank zal supergaaf staan met mij & de kids erop :) ??

  Reageren
 • Fanina hoven

  Met mijn billen op cognac, heerlijk wachtend op de kerstman met mijn zak.
  Een kop warme chocomelk erbij, Loods 5 maakt? mij blij ?

  Reageren
 • Milana

  Ik do me, Kerstachtig ! Wat een mooi bank!

  Reageren
 • Ingrid

  Goedemorgen Loods 5,
  Leuk deze actie, duidelijke regels !
  Fijne feestdagen .

  Reageren
 • Barbara catharina Maria de bruin
  Barbara catharina Maria de bruin 24 december 2015 om 9:59 am

  ONGELOOFELIJK !!! Deze bank is zo geweldig mooi echt zo mijn #STYLE <3 <3 je zal gloeiende maar winnen !!! :o daar kom ik zeer graag voor naar zaandam maken we er meteen een leuk dagje van (y) ga hem nu meteen weer op mijn tijdlijn zetten zodat al mijn vrienden deze TOP actie zien :p ...Verder wens ik iedereen fijne kerstdagen ?? en een goed uiteinde van 2015 ...Op naar een prachtig 2016 ???

  Reageren
 • annelies van den berg
  annelies van den berg 24 december 2015 om 10:04 am

  Zou een prachtig kerstcadeau zijn!

  Reageren
 • Jacqueline Verrijth
  Jacqueline Verrijth 24 december 2015 om 10:06 am

  The count down is counting down, wie o wie wordt de winnaar van deze prachtige bank vanuit een prachtig bedrijf! Deze beauty zou fantastisch staan in onze Loods 1A!!! Ha, ha. Wie weet...... I'n counting on it! Joehoe!!

  Reageren
 • Yvette

  Dit is al zo lang DE kleur van mijn droombank! Je snapt dus dat ik graag meedoe!

  Reageren
 • sanneke fisser

  wij. mijn lief en ik hebben ons net ingeschreven voor een klein appartement in amsterdam ! graag willen wij nog genieten van de grote stad op ons 60 - ste! je snapt dat deze bank hier prachtig bij zou passen ! de lokatie is l de houthavens en hoe hip en trendy is dat wel niet ! de bruine kleur is echt super mooi en zou geweldig staan bij ons persisch tapijt die natuurlijk al klaar ligt ! jammer dat ik geen foto kan laten zien via deze weg ! sanneke en guus.

  Reageren
 • Johan de Meijer

  Ga je in 4 maanden alles verbouwen en kom je er bij de inrichting achter dat je huidige bank in het niets valt.
  Lekker dan. Alles spik en span, maar die bank is geen pan.

  We need it Loods5. Puntjes op de i, kers op de taart.

  Thanks!
  Johan

  Reageren
 • willy

  Prachtig!! Mooie kleur ook!! Zou een super mooi kerst kado zijn???top actie!!

  Reageren
 • Paolo

  Oh my god! I've been looking at this sofa for the last three months as I want to buy it. But it's slightly over my budget. So was hoping the price would drop in January sale? So this would be a perfect Christmas present to replace my sofa which got a horrible hole in it from someone dropping a cigarette on it.

  Reageren
 • ina sweep

  Wow, wat een geweldige bank. Maakt mijn huis af!!!!!

  Reageren
 • sannekefisser

  zozozozo deze bank zou perfect passen bij onze nieuwe interieur! wij ( man lief en ik ) hebben ons nml ingeschreven voor zon hip appartement in de houthavens !!!! leeftijd technisch gezien lekker belachelijk )60). maar ja ook60 plussers willen in de stad en niet rustig buiten!!!! zou leuk zijn!!!! fotos stuur ik jullie als de bank staat !! voor nu fijne kerstdagen en happy new-year san en guus

  Reageren
 • Ank Kleinmeulman
  Ank Kleinmeulman 24 december 2015 om 11:23 am

  Heel graat zouden wij deze bank willen winnen! Niet voor knszelf, maar voor onze dochter en haar gezin. Zij wonen nu nog in Amerika, maar komen hier naartoe verhuizen, en moeten alles achterlaten en helemaal opnieuw beginnen...Ze kunnen niet veel meenemen, zeker geen meubels en wat zouden zij blij zijn met deze bank!!
  Groetjes!

  Reageren
 • Bertil

  Wow.... Een groene kerst, een cognackleurige bank én rode koontjes bij de gedachte alleen al.... Op voorhand: Merry Christmas Loods 5!!!

  Reageren
 • Rita Leverink

  Heeeeel erg mooi en super voor mijn dochter!!! Dat zou een verrassing zijn, heerlijk!!

  Reageren
 • Olga Nijhoff

  Wow wat zal deze prachtige bank mooi staan in mn woninkje. Toepasselijk kerstgeschenk na mijn operatie om in horizontale stand mn wonden in style te laten herstellen . Daar wordt je blij van ! Met vriendelijke groet zie ik de bank tegemoet!

  Reageren
 • laura bartol

  mijn vriend is super x-mascited om vanaaf naar xe nieuwe starwars film te gaan .. niet doorvertellen maar ik ben meer x-mascited om deze bank te winnen! happy holidays!!

  Reageren
 • Bianca de Ruiter
  Bianca de Ruiter 24 december 2015 om 12:07 pm

  Als ik mijn ogen dichtdoe dan zie ik een bank (289 cm lang, smooth cognackleurig leer, ranke pootjes) voor me staan. Op een lichte vloer, in een kamer waar het licht mooi word gefilterd door de shutters. En het gefilterde licht , waarin je de stofjes ziet dansen, valt precies op de bank. Op de achtergrond hoor je vogels fluiten en kinderen lachend spelen.
  Verschrikt kijk je naar buiten en ziet dat er grote wolken zich samentrekken, de wind zie je harder door de bomen gaan. Je ziet de kinderen met verwaaide haren en rode wangen met wind worstelen om snel naar huis te gaan. En ja dan zie je de eerste druppen tegen de ramen komen. Je hoort de vogels verstommen. En dan is het bijna stil, de enige geluiden die je nog hoort zijn de regendruppen die tegen je raam aan slaan en de wind die om het huis blaast. En dan draai jij je weer om en ziet je mooie bank staan.
  Plotseling een flits, die bijna gelijk word opgevolgd door een knal.
  In het licht van de flits zie je de bank in al zijn glorie staan… Uitnodigt.
  Je doet de shutters dicht, de verwarming wat hoger en dan loop je door de kamer.
  Het moment van de dag waar je je zo op hebt verheugd. Je bent er, draait je om en dan ga je zitten. En terwijl je het koele leer aanraakt denk je…. Bedankt Loods 5 voor het mogen winnen van deze prachtige bank.

  Reageren
 • Hillie Wijma

  Deze bank zou een 'visitekaartje' zijn voor onze nieuwe kamer.

  Reageren
  • Loods 5

   Wij zien een hele hoop reacties onder ons blog verschijnen. Ontzettend leuk dat iedereen zo enthousiast is en graag wil winnen, maar nog even voor de duidelijkheid: - Er kan alleen gereageerd worden op Facebook, onder de foto van het weg te geven artikel. Berichten op de tijdlijn van de Loods 5 Facebook pagina of privéberichten worden niet meegeteld. Ook berichten op ons blog niet! Succes iedereen!

   Reageren
 • Linda

  Super gaaf!!

  Reageren
 • Ivy ilmer

  Dat zou erg goed van pas komen!

  Reageren
 • F Schouten

  ik heb er zin in ,ook in die mooie moderne kleur.

  Reageren
 • Alice Pul

  Ik proef de cognac, Ik zie de cognac kleur en dat zou ik iedere dag wel willen combineren. Dus op de cognac kleurige bank met een cognacje :)
  fijne kerst

  Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...