Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Heerlijk avondje

by Loods 5

Met pakjesavond draait het allemaal om de bank. Je schuift wat gezellige bijzettafels aan, drank en spijs erbij, en het heerlijk avondje kan beginnen. De bank als hoofdrolspeler, gesteund door elementen zoals een kleed waar je met poefen extra zitruimte creëert. En dan maar dobbelen en uitpakken!

Heerlijk avondje | www.loods5.nl

Schuif een lekkere poef aan of maak het comfortabel door je kop thee of wijntje op een bijzettafel te zetten. Lekker aanschuiven en bijzetten, zodat je de hele avond heerlijk kunt blijven zitten. In de winter kun je wat extra kussens en plaids op de bank leggen. Heerlijk knus en gezellig! Je kunt kiezen voor basic kussens of juist voor kussens die de aandacht trekken.

 

Heerlijk avondje | www.loods5.nl

O5 Home Fauteuil gloriar  O5 Home gebreide poef O5 Home theepot japan  O5 Home salontafel radius   O5 Home plaid naturel 

Heerlijk avondje | www.loods5.nl

Heerlijk avondje |www.loods5.nl
O5 Home Vloerlamp studio  O5 Home bijzettafel gaia goud  Pols Potten parrot Pols potten pineapple

Heerlijk avondje | www.loods5.nl
Zuiver karpet norway Kick Collection schedel

Heerlijk avondje |www.loods5.nl
Bank Slimm Vitra schommelstoel eames
Of je nu op zoek bent naar een mooie leren 3-zitter of een fijne loungebank, bij Loods 5 Banken slaag je altijd. De Bankenhal van X5 Home vind je op de eerste verdieping van onze winkels. Veel modellen zijn op voorraad en dus direct mee naar huis te nemen of te laten bezorgen, maar zelf een bank samenstellen is ook mogelijk. Er is keuze genoeg uit stapels stofstalen, varianten en merken. Onze specialisten staan je met raad en daad bij om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies. De banken-afdeling is bereikbaar van maandag t/m zondag van 10:00 – 17:30 uur op 088­65505578.

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...