GIFT GUIDE #5 Alles voor de huismus

by Loods 5

Wat geef je je verwarde vader die altijd alles kwijt is, of je hippe broer of zus die in de grote stad woont? De periode van feest vieren en cadeautjes geven komt er weer aan, dus helpen wij je een beetje op weg om hét ultieme item te vinden waar je verrassend mee uit de hoek komt. De komende weken vind je onze tips hier op het blog.

Heerlijk avondje | www.loods5.nl

Lekker thuis op de bank, omringd door gezellige kussens in allerlei prachtige pastelkleuren. Dat is waar de huismus zich op haar best voelt. Je maakt haar dan ook blij met een zachte plaid, een handig bijzettafeltje of een leuke poef. Een goede theepot en fijne mok mogen natuurlijk niet ontbreken. Kijk in onze giftguide voor inspiratie en leuke cadeautjes. 

GIFTGUIDE#5-

 

1. Carolijn Slottje - Air Planting

2. Ferm Living - Kussens

3. Zuiver - Bijzettafel OSB 

4. HK Living - Poef

5. Le Creuset - Fluitketel

6. O5 Home - emaille mok 

7. O5 Home - Plaid

8. O5 Home - Kleed Trellis

9. O5 Home - Kussens

10. O5 Home - Keramieken kruk

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...