Letterpret

by Loods 5

De tijd van heerlijke chocoladeletters is aangebroken! We kunnen weer genieten van een pure 'A' tot een witte 'Z'. Maar niet alleen chocoladeletters zijn onze favoriet. Ook al zijn ze niet eetbaar, het gebruik van houten, metalen of afgebeelde letters maken ons blij! Letters gebruiken in je interieur zorgt voor leuke details. Kies voor een letter aan de muur of pak groots uit met volledig volgeschreven wanden of kunstwerken. Teksten of losse letters geven een persoonlijke touch aan je huis. In de winkels van Loods 5 zie je overal artikelen waar letters, quotes of prints in terug te vinden zijn.

Houtprints Loods 5

De zwart/wit portretten geïllustreerd met handschrift vind je op de Kunst afdeling van Loods 5 in Zaandam. Deze prachtige werken zijn van Lisette de Zoete. Al vroeg ontwikkelt zich bij haar een grote liefde voor letters, tekst en de puurheid ervan. Handschrift is een verstilde emotie. De oprechtheid en persoonlijkheid hiervan spreekt Lisette enorm aan.

Styling Loods 5

Kunst Loods 5

De mokken hieronder zijn verkrijgbaar in porselein en melamine en beide geschikt als pennenbakje, vaasje, tandenborstelhouder of gewoon als drinkbeker! De wereldberoemde Deense architect en ontwerper Arne Jacobsen tekende de letters met de hand in 1937. Zijn typografie was oorspronkelijk alleen bedoeld voor intern gebruik in het door hem ontworpen stadshuis van het Deense Aarhus. Sinds 2011 heeft het Deense label Design letters de exclusieve rechten voor het gebruik van deze mooie vintage letters.

letterpret

Design Letters beschikt niet alleen over de mokken, maar ook bordjes en bestek horen bij dit stijlvolle servies. Krijg je geen genoeg van deze letters? Ook theedoeken van Design Letters vind je in de webshop of op de Design afdeling van Loods 5!

Styling Loods 5

AJ Design letters

Wil jij graag een zelf een grappige of lieve tekst in huis verwerken? Bij Loods 5 Amersfoort vind je in de unit van Kamer 26 allerlei stiften, waarmee je op ramen en wanden kunt schrijven!

Quote Loods 5

letterpretblog

1: Dutchbone kunstwerk tout est possible, 395,00

2: Design Letters theedoeken 2 stuks, 17,00

3: Design Letters AJ melamine bord, 10,00

4: House Doctor wasmand, 17,50

5: Design Letters AJ melamine mok 10,00

6: Lust for life black, 15,00

7: Fermliving this month muursticker, 81,95

8: Design Letters AJ kinderbestek, 25,00 

 

 

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...