Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

GIFT GUIDE #2: Alles voor de kleurliefhebber

by Loods 5

Wat geef je je verwarde vader die altijd alles kwijt is of je hippe broer of zus die in de grote stad woont? De periode van feest vieren en cadeautjes geven komt er weer aan, dus helpen wij je een beetje op weg om om hét ultieme item te vinden waar je verrassend mee uit de hoek komt. De komende weken vind je onze tips hier op het blog.

Giftguide Loods 5

Vandaag: alles voor KLEURLIEFHEBBERS. Grauw weer in de koude wintermaanden? Voor de kleurliefhebber geen probleem, want dan stop je toch gewoon wat extra kleur in huis? Ben jij op zoek naar een cadeau voor een kleurliefhebber? Kies voor sprekende kleuren. De Scandinavische zwart-wit en hout trend kun je bij deze even loslaten. Een lekker fel gekleurd kussen voor op de bank of een heerlijk schapenvachtje, dat nog warmer wordt door een warme kleur, passen ideaal bij deze kleurrijke types.

GIFTGUIDE#2

1: O5 Home clutch geel, 10,00 

2: O5 Home kussen borduur (40 x 60 cm), 25,00

3: O5 Home geurkaars in blikje (div kleuren), 2,00

4: The Cookbook, Thailand, 39,95 

5: Hertenkop gebreid, 42,95

6: House of Colours Australisch schapenvacht 100% wol, 79,00

7: Karpet jute, 59,95

8: Fatboy poef point, 69,95

9: Zuiver bijzettafel fresh classic, 79,00

10: Fatboy transloetje tafellamp 89,95

 

 

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...