Rainy Days

by

Ze horen er echt bij, de regenachtige dagen van november. Lang, grijs en donker... Aan het weer is niets te doen. Gelukkig kun je het thuis zo fijn en gezellig maken als je zelf wil. Met fijne gebreide plaids, mooie kussens en een zachte fauteuil kom je al een heel eind. Een warme kop thee of koffie en een paar kaarsen maken het af. Zo is de herfst best goed te doen!

IMG_9770

IMG_9899 Echte Hollandse herfst. Prachtige, ruige wolkenluchten en flinke wind. Schapen ingepakt in lekkere dikke wol.

IMG_9783IMG_9725IMG_9712

Niets lekkerders dan met frisse wangen van buiten even opwarmen bij een houtvuurtje. Kruip weg in een heerlijke fauteuil als de Wagon. Onze interpretatie van een wingback fauteuil. Ronde vormen met zachte bekleding en een walnoten onderstel. De Wagon is een eye-catcher in je huiskamer.

In deze warme woonkamer wordt gebruik gemaakt van een rustig kleurenpalet van grijs, bruin, zwart en wit. De verschillende bijzettafeltjes geven een speels effect en zijn altijd handig. Berg de houtblokken voor het vuurtje op in een mooie transparante draadmand, ook die dragen bij aan een echte herfstsfeer.

IMG_9753artikelen Blog

1. O5 Home - kussen 40x60 cm - 25,-

2. Muuto - Match theelicht - 15,95

3. O5 Home - 3 Windlichten - 45,-

4. Ferm Living - kussen streep - 54,-

5. O5 Home - kaars met structuur - 4,-

6. O5 Home - kaars boomstam - 4,-

7. X5 Home - fauteuil Wagon - 345,-

8. Dutchbone - schapenvacht Shaun - 69,-

9. X5 Home - salontafel Wilson - 495,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...