Winters warm

by Loods 5

Wit en warm: winter bij Loods 5! Handgemaakte artikelen zijn helemaal van nu. Gehaakte en gebreide accessoires zie je in overvloed, maar ook prachtige linnen en wollen plaids zijn populair deze winter.

winter interieur

Onder een dekentje kruipen

Kou, wind, ijs en regen… Niet iedereen kijkt uit naar de winter. Zorg ervoor dat je interieur je een warm gevoel geeft bij binnenkomst. Zo merk je vanzelf dat de winter toch best fijn kan zijn (wanneer je heerlijk binnen zit!). Steek gezellig wat kaarsjes aan, leg op je bank net even wat extra kussens en verwen jezelf met een heerlijke deken om onder te kruipen.

Insteken – omslaan – doorhalen – af laten glijden

Deze winter zie je veel gebreide en gehaakte patronen terugkomen. Niet alleen een heerlijk gebreid of gehaakte plaid voor op de bank, maar ook een bijzettafel, een poef, een krukje en de leukste kussens worden betrokken bij deze warme trend. De textuur van een gebreid artikel heeft een stoere uitstraling en is goed te combineren met elke woonstijl. Mix & match er maar op los!

kussens

bijzettafeltje wol

O5 Home grijs krukje 110,00 | Groen krukje 79,95 | Houten hertje 9,95 | Plaid grijs 79,00

gebreid

O5 Home witte fauteuil 445,00 | O5 Home gebreide poef 89,00

IMG_9569

kaarsen winter

leren poef loods 5

Leren poef 199,95 | O5 Home kaarsen v.a. 4,00


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.

088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

2 reacties over “Winters warm”

 • Ine Roerink

  Wou graag wat meer informatie over leren poefen en de prijzen ervan.

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Ine, Loods 5 heeft een gevarieerd aanbod in verschillende (gekleurde) leren poefen. Hiervoor kun je het beste even in een van de winkels komen kijken. Online hebben wij onder andere deze leren poef verkrijgbaar http://www.loods5.nl/puf
   De poef zoals in deze blog te zien is kost 199.- en is er alleen in deze afmeting. Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...