GIFT GUIDE #1: Alles voor Yuccies (Young Urban Creatives)

by Loods 5

Wat geef je je verwarde vader die altijd alles kwijt is, of je hippe broer of zus die in de grote stad woont? De periode van feest vieren en cadeautjes geven komt er weer aan, dus helpen wij je een beetje op weg om om hét ultieme item te vinden waar je verrassend mee uit de hoek komt. De komende weken vind je onze tips hier op het blog.

Giftguidenr-01

Vandaag: alles voor YUCCIES. Vergeet de Hipster, de Yuccie is de volgende generatie die is neergestreken in de grote stad! De Yuccie wil zo succesvol zijn als de yuppie en zo creatief als de hipster. Aan zijn eigen artistieke projecten werken en zo zijn geld verdienen. Dus wat past daarbij? Een creatief interieur, voor een ruimte waarin ook gewerkt wordt. Plug & Play, en dan maar weer verder naar het volgende creatieve project!GIFTGUIDE#1

1: Herschel Little America rugzak zwart, 99,95

2: O5Home Hanglamp Captain Hook, 35.-

3: Vitra Toolbox, 29,75

4: O5Home kweekkastje 20.-

5: Crosley Executive platenspeler, 129.-

6: O5Home Vloerkleed Stylo naturel roze, 60.-

7: Spruitje lamp 'pickles' 175.- (binnenkort online te koop!)

8: Stoel GEE, 89.-

9: Boek 'Where chefs eat' 19,99

10: House Doctor Wasmand 'Add water and soap' 17,50

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...