Leerzaam

by

Wil je een warm en gezellig interieur, maar dan zonder de kussens, plaids, friemels en frutsels? Kies dan voor leer. Een materiaal als leer geeft warmte aan je interieur. Het ziet er strak uit, maar voelt veel warmer dan kunststof of metaal. Leer is een heel divers materiaal met enorm veel toepassingen. Bovendien werkt het altijd goed met andere natuurlijke materialen als staal, hout, wol en steen. Leer is robuust en kan tegen een stootje. Hoe ouder het is, hoe mooier het wordt. Leer leeft!

Leerzaam | www.loods5.nl

Fauteuil Slimm heeft ranke contouren en staat hoog op zijn pootjes. Daardoor lijkt de ruimte waarin hij staat groter. De Slimm is bekleed met soepel analineleer waarvan de naden naar buiten toe worden afgestikt. Dat geeft deze comfortabele en tijdloze fauteuil nóg meer karakter.

Leren fauteuil Slimm 1299,-

Leerzaam | www.loods5.nl

De Puf is ideaal als extra zitplaats, voetensteun of bijzettafel. De Puf wordt gemaakt van hoogwaardig leer, stevig gevuld, afgewerkt met een dubbele stiknaad en voorzien van meubelvoetjes.

Bekijk Poef Puf

Door de combinatie van een strak metalen onderstel, prachtige leren bekleding en massief houten armleuningen heeft de Strike een modern uiterlijk met een flinke knipoog naar het iconische design van de jaren vijftig.

Bekijk Fauteuil Strike

Leerzaam | www.loods5.nlRobuuste houten snijplanken van hout met leren hengsel. Vanaf 39,-.

Leerzaam | www.loods5.nl

Leer kan gevormd worden naar een mal. Denk maar aan je schoenen. De zitting van de Saddle barkruk van Vroonland is geïnspireerd op de ruim honderd jaar oude, klassieke, lederen fietszadels. Een combinatie van traditioneel handwerken en industriële processen die samen voor deze stoere kruk gezorgd hebben.

Bekijk Barkruk Saddle

Leerzaam | www.loods5.nl

De Mariposa Chair of Vlinderstoel is ook bekend als de BKF Chair, vernoemd naar Bonet, Kurchan en Ferrari, de ontwerpers. De Mariposa Chair is in 1938 ontworpen in Buenos Aires, Argentinie. Hoewel het design meerdere awards heeft gewonnen is er uiteindelijk maar een heel beperkt aantal daadwerkelijk geproduceerd.

Twee nooit-verkochte exemplaren zijn jaren later teruggevonden bij Harrods in Buenos Aires. De vinder was Mr. Edgar Kaufmann Jr van het Museum of Modern Art uit New York. Hij kocht de Mariposa chairs en nam ze mee naar New York. Één van deze exemplaren was van heavy duty vegetable-tanned leer en kan tot op de dag van vandaag worden bewonderd in het Museum of Modern Art.

Bekijk Mariposa Chair

 


 

Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...