Ik blijf lekker thuis

by Loods 5

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en het einde van het jaar komt alweer in zicht. Ideale omstandigheden dus om het binnen zo knus mogelijk te maken. Wij hebben wat fijne thuisblijf ideeën voor je, zodat je je het naderende winterseizoen niet hoeft te vervelen.

brenda

1. PLAK JE VAKANTIE FOTO'S EINDELIJK EENS IN EEN FOTOBOEK

Ja dat is alweer een tijdje geleden, dat leuke terrasje in het haventje, die mooie zonsondergang. Dit is het moment om je vakantie foto's weer even goed te bekijken als buiten de regen tegen de ramen klettert. Lekker ouderwets knippen en met lijm die gezellige buskaartjes erbij plakken geeft je toch meteen een heerlijk nostalgisch zomergevoel?

2. SPEEL EENS OUDERWETS EEN SPELLETJE

Vals spelen, bedriegen en een pokerface opzetten. Niks mis met een beetje fanatiek spelgedrag. Als je na het spelen maar weer lief doet tegen je huiselijk gezelschap.

spelletje

3. VERANDER VAN ZOMER NAAR WINTEROPSTELLING IN JE WOONKAMER

In de zomer zit je natuurlijk graag bij de openslaande deuren of vlakbij het raam. Maar als het 's avonds al vroeg donker en koud is, is het natuurlijk veel behaaglijker om in de buurt te zitten van warmtebronnen zoals de open haard of houtkachel (of als je dat allemaal niet hebt, dichterbij de keuken waar in de oven misschien wel iets lekkers staat te bakken). Vervang een dun vloerkleed voor iets met meer wol, leg lekkere dekentjes of schapenvachten op banken en stoelen, en zorg voor meer sfeerverlichting in huis. Kies voor wat meer ingetogenere kleuren.

haardvuur

4. DE KASTJES EENS EVEN LEKKER UITRUIMEN

Die mooie pasta die je ooit kocht bij een Italiaans delicatessenzaakje, maar houdbaar tot september 2015? Je hebt veel meer in je keukenkastjes dan je denkt. Achterin ligt soms een hele opslag aan verborgen schatten waar je de heerlijkste gerechten mee kunt maken. En nu helemaal uit het zicht ligt verborgen achter de pakken rijst en blikken soep. Eigenlijk is het veel leuker om te zien wat je hebt! Richt een plank in je keuken opnieuw in met peulvruchten of pasta in mooie glazen potten. Wordt je meteen weer geïnspireerd om nieuwe gerechten te maken!

potten

thee

5. ORGANISEER EEN KLEDINGRUIL FEESTJE

Jezelf wijsmaken dat dat veel te dure jasje ooit wel weer gaat passen, tja, soms is het moeilijk om onder ogen te komen dat iets al veel te lang ongedragen in je kledingkast ligt. Doe er iemand anders er een plezier mee! Organiseer een feestje en nodig vrienden bij je uit om samen elkaars miskopen of geliefde-maar-niet-meer-passende kledingstukken met elkaar te ruilen.

voeten

6. BAK IETS GODDELIJK LEKKERS

Diepbruin Karamel, knisperende nootjes en zacht oranje pompoen. Herfstiger kan het bijna niet. Bak deze heerlijke Pompoencake op een regenachtige middag, of als Halloween toetje!

blogrecept copy

1: O5home 3 delige kookpannenset 75.-

2: Le Creuset cakevorm 32,95

3: Handmixer / Garde RVS 10,95

4: Gefu bolzeef 19,95

5: Le Creuset steelpannetje 79,95

6: Jamie Oliver mengkommen set 84,95

 


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...