Loods 5 styling speeddates

by Loods 5

SAVE THE DATE! 10, 11 & 17 OKTOBER

speedatesblog

Ga je samenwonen en pieker je je nu al suf hoe je zijn stijl met de jouwe gaat matchen? Of ben je gewoon toe aan een frisse wind door het huis? Laat onze stylistes je dan helpen, en meld je aan voor een gratis styling speeddate in een van onze winkels!

In een advies van ongeveer 45 minuten kun je al je woonvragen stellen. Dit kan op:

 • ZATERDAG 10 oktober in Loods 5 Sliedrecht 
 • ZONDAG 11 oktober in Loods 5 Zaandam
 • ZATERDAG 17 oktober in Loods 5 Amersfoort

De speeddates zijn van 10:00 tot 16:00 uur, en per gesprek is er ongeveer 45 minuten tijd voor een advies. Mocht er ruimte zijn (en geen wachtenden) dan kan de styliste eventueel meelopen door de winkel en artikelen of units aanwijzen, welke in het advies zijn aangegeven.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar de winkel waar je zou willen speeddaten met onze stylistes, met een korte omschrijving van je 'woondilemma'. Zij zullen je daarna berichten op welk tijdstip je bent ingedeeld.

 

stylistes

Onze stylistes zijn iedere dag aan het werk met de nieuwste woonartikelen variërend van design tot vintage. Ze richten onder andere de inspiratiestraat en sfeereilanden in, die je door de hele winkel terug vindt. Ook bezoeken ze regelmatig vakbeurzen in binnen- en buitenland, en lezen ze de woonbladen door om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.

stylistenhuisdata

 

 


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

12 reacties over “Loods 5 styling speeddates”

 • Nikky

  Geachte heer / mevrouw,

  Een uitkomst! Na slenteren op de woonbeurs & woonindustrie komen we er niet helemaal uit om een 'sfeervolle' slaapkamer te maken in een nieuwbouwhuis in Den Hoorn! De lamp hangt, het bed staat en een eenzame ladekast..voor de rest weten we gewoon niet wat we met de ruimte aanmoeten!HELP! We hadden wel een idee om Black & White als basis te gebruiken, maar waar moeten we beginnen?

  Kunnen jullie ons alsjeblieft helpen om voor de donkere dagen een fijne knusse slaapkamer te adviseren?!
  Alvast hartelijk bedankt!
  Lieve groetjes uit Den Hoorn,
  Nikky Looij

  Reageren
  • Loods 5

   Beste Nikky, Dat kunnen we zeker! Aangezien jullie in Den Hoorn wonen neem ik aan dat de vestiging Sliedrecht voor jullie de voorkeur heeft. Als je een mailtje stuurt naar styling-sliedrecht@loods5.nl dan delen zij jullie in op een tijdstip op zaterdag 10 oktober! En kun je dan uitgebreid met een van onze stylistes aldaar verder bespreken hoe jullie slaapkamer nog sfeervoller kan worden! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • Nathasya

  Hoi!

  Hoe lang duurt het ong voordat je weet of de aanmelding definitief is en welk tijdstip?

  Gr, Nathasya

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Nathasya, bij welke vestiging heb je je aangemeld? Als het goed is zijn de tijdstippen voor Zaandam en Sliedrecht al bekend gemaakt, voor Amersfoort krijg je vandaag bericht. Mocht je nog niks gehoord hebben, laat het ons dan nog even weten!
   Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • […] Leuk? Dan zou ik niet te lang wachten, scoor snel een plekje voor zo’n styling speeddate. […]

  Reageren
 • hanneke

  Heb u zojuist gemaild,

  Zo aan toe, omdat ik alles leuk vind, wordt het nooit n geheel...
  Hele woonkamer gaat op de schop, met behoud van drie meubelstukken. Hoe maak,ik hiervan een geheel?
  En bv een winter en zomervariant..

  na 9 jr nu hele appartement ah doen...mag lief stoer warm volwassen, maar hoe?


  Hulp en ideeen zou fantastische zijn

  Lees het graag, hoop tot in Amersfoort

  Zondagse groet Hanneke

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Hanneke, onze stylisten zullen contact met je opnemen. Ik weet zeker dat zij samen met jou hier een goed plan voor kunnen maken! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • Joz Nielo

  O wat zal ik blij zijn met jullie advies voor mijn huisje mijn Tempel Heb een beetje Vintage spullen ,
  Witte muren Grijze 3zits bank maar weet mij geen raad hoe ik de indeling moet maken dat het en sfeervol is en warm durf geen kleuren hou van Zwart Wit Help OmaJoz is toe aan verandering maar wel ook aandacht voor de Vreugdes in mijn leven mijn 4 Kleinkinderen ook wat advies hoe ik de zolder voor mijn 4 kleinkinderen leuk gezellig kan maken dat ze kunnen chillen TV en slapen Wie o wie wil OMAJOZ Helpen

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Joz, Ik weet zeker dat onze stylistes je kunnen helpen om hier een goed plan voor kunnen maken! Als je een mailtje stuurt naar styling-amersfoort@loods5.nl dan kunnen zij je een plek in de agenda geven! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • Chelina

  Ik heb gisteren een mail gestuurd voor een aanmelding op 17-10 in Sliedrecht. Ik hoop enorm dat er nog plaats is!! Wij hebben een nieuwbouwwoning waar we de basis aardig in orde hebben maar we krijgen de styling maar niet voor elkaar. Please, help ons!

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Chelina, de speeddates in Sliedrecht zijn helaas al geweest, deze vonden afgelopen zondag plaats. Er zijn alleen nog speeddates in Amersfoort dit weekend, maar daarvoor zit de planning al helemaal vol. Misschien kun je wel op de reserve lijst worden gezet als er iemand uitvalt. Ik zou een mailtje sturen naar styling-amersfoort@loods5.nl om te vragen of er nog ruimte is voor aanstaande zaterdag! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • Chelina

  Zoe, hartelijk dank. Goed lezen is blijkbaar heel lastig, wat enorm dom van mij. Ik ga gewoon heel hard duimen tot er een nieuwe soortgelijke actie is!

  Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...