Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Design in bloom

by Loods 5

Wie? Judith, Tijmen en hun dochter Suus Wat? een -volledig verbouwd- vrijstaand huis uit de jaren 60 Waar: Het Noord-Hollandse Heiloo Inrichting? Stoer design, unieke vintage vondsten en (veel) reis souvenirs Inspiratie? kleur, kleur, kleur en natuurlijk hun reizen.

Toen Judith haar vriend Tijmen op een bloemenbeurs leerde kennen en hij vertelde waar hij vandaan kwam, wist ze niet meteen waar Heiloo lag. Maar het duurde niet lang tot ze haar intrek nam in zijn voormalig ouderlijk huis, midden in de groene hart van het Kennemerland. Beiden zijn werkzaam in de bloemen; Judith heeft samen met twee collega vriendinnen een bedrijf, 20nu, dat sfeerpresentaties en bloemdecoraties ontwerpt en Tijmen ontwikkelt en verkoopt bloembolconcepten. Hun huis ademt dan ook de liefde voor natuur en bloemen, vanuit elke hoek in de woonkamer kijk je door de enorme ramen uit over het gazon en weelderige tuin.

huis

hal

Een witte-muren-huis is niks voor Judith, dus heeft ze op verschillende plekken in huis gekozen voor afwisselend warme en heldere tinten op de muur.De kleurrijke vintage reclameposters komen overal vandaan.
judith

De entree van de woning betreed je via een riante hal met hoge raampartij. De zwart metalen deuren kunnen het woongedeelte afsluiten van de gang met trap naar boven. Waar eerst een balkon zat aan de schaduwzijde van het huis, is nu een fijne speelruimte gekomen voor dochter Suus.
trap

Aan het keukeneiland staan (draaibare!) Revolver barkrukken van Hay, onder de trap een grote witte vaas van Pols Potten.

keuken

Judith ontwierp zelf de open keuken. De kasten in de keuken zijn van notenhout, en lopen door tot in het zitgedeelte van de woonkamer. Er is handig om de metalen steunpilaren heen gebouwd, en de nissen en planken bieden ruimte aan mooie en gezellige keukenaccessoires.
IMG_3137

Door het frisgroene kelim kleed lijkt het gazon bijna door te lopen in de woonkamer. Op de cognac Slimm bank is het in de winter bij de houtkachel lekker 'bankhangen'. De riante loveseat is de favoriete slaapplek voor huiskatten Eline en Dapper.

bankenhoek

haardIMG_3184 slimm

De prachtige hand gekleurde linnen gordijnen zocht Judith uit bij Designers Guild.

kast

Souvenirs van hun vele reizen komen samen in de kast, gecombineerd met erfstukken en mooie dingetjes van Suus.

eettafel

De groene vintage stoelen zijn een ontwerp van Thonet. Tijmen trof ze op zakenreis aan in een oude bollenschuur en maakte meteen een deal met de eigenaar. Ze zitten heerlijk en matchen mooi met de Vitra Eames DAR stoelen. Boven de tafel hangt lamp Copenhagen van &Tradition. De vintage kast tegen de muur vond Judith in Belgie gewoon langs de kant van de weg. Op onbegrijpelijke wijze is het Judith gelukt de kast in haar auto te krijgen en na een likje beits doet hij nu dienst als servieskast.

bloemen

Naast haar werk als ontwerper is Judith ook elke week te vinden bij Loods 5, waar ze in Zaandam en Amersfoort een unit heeft met bijzondere zijden kunstbloemen en natuurlijke decoratie. Hiermee kun je ook in de winter eindeloos variëren, en ben je niet gebonden aan bloemen die alleen in het zomer seizoen te krijgen zijn.

SHOP DE STIJL VAN JUDITH EN TIJMEN:

artikelenblog

1. Australisch schapenvacht - House of Colours - 79,00 

2. Cinto 51 - VM-Design - 229,00

3. IXXI box Flamingo - 127,00

4. Bank Slimm 286 Leer Outside - 3.049,00

5. Kussen velvet 50 x 50 blauw - O5Home - 15,00

6. Karpet Lion Geel - 279,00

7. Fauteuil Strike Skin - 349,00

8. NORR11 Bijzettafel Duke Small 139,95

 

 


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...