Uit de kunst!

by

Heb je na lang wikken en wegen eindelijk gekozen welke nieuwe bank er in huis komt te staan, kom je er achter dat de muur boven de bank opeens heel leeg lijkt... Nu komt het volgende moeilijke vraagstuk: Wat moet er boven de bank? Loods 5 biedt de oplossing! Op onze kunstafdeling is namelijk zat moois te vinden. Fotografie, houtdrukken, prints, posters en in Zaandam en Amersfoort unieke werken, allemaal in diverse prijsklassen. Kom een kijkje nemen, laat je inspireren en word verliefd op het werk dat past in jouw huis.

Uit de kunst | www.loods5.

Unieke werken van Irma Braat. Onder: Interieur van Bastiaan van Schaaijk.

Uit de kunst | www.loods5.

Unieke werken van Barbara van Marle. Klein & fijntjes in lijstje of op blokje.

Uit de kunst | www.loods5.

Diverse foto's op plexiglas, forex of hout.

Uit de kunst | www.loods5.

De Rijkswachters. De Rijkswachters hebben jarenlang de kunstschatten van het Rijksmuseum moeten beschermen terwijl deze over de hele wereld reisden. Nu het Rijksmuseum weer open is, is hun taak volbracht. De Rijkswachters krijgen een nieuwe functie in de vorm van deze robotten.

Uit de kunst | www.loods5.Storywood van Marga van Oers.

Uit de kunst | www.loods5.

Unieke werken van Barbara van Marle. Klein & fijntjes in lijstje of op blokje. De grote cirkel van schors is van Hilde Trip.

Uit de kunst | www.loods5.

Links polderlandschappen (olieverf op doek) van de 'Fresh Artist' Stella Burggraaf. Grafische werken van Ed Oosterhoorn. Installatie van geweven paardenhaar van Marianne Kemp. Grafisch werk met tekst van Lisette de Zoete.

Uit de kunst | www.loods5.

Je vind de kunstafdeling in Loods 5 Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam. Voorlopig zijn unieke werken alleen in Amersfoort en Zaandam te vinden.

Naast kunst vind je op deze afdeling ook bijzondere boeken en allerlei leuke spellen, ixxi's, posters en prints… Bekijk hier een deel van het aanbod in onze webshop:

Loods 5 Kunst

Denk je dat jouw werk aansluit bij dit aanbod of juist een verrijking kan zijn voor de afdeling Kunst in Loods 5? Mail dan naar kunst@loods5.nl

 


Elke Loods 5 vestiging heeft een uniek aanbod. Mede hierdoor kunnen wij niet onze volledige collectie online aanbieden. Wil je meer informatie over jouw favoriete artikel? Check de website of neem contact op met onze klantenservice.
088-6550555  klantenservice@loods5.nl

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

2 reacties over “Uit de kunst!”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...