Mon fauteuil favori

by Loods 5

Design fauteuil, vintage fauteuil en retro fauteuil, de fauteuil is niet meer weg te denken uit het interieur. Natuurlijk vanwege de mooie ontwerpen en bijzondere uitvoeringen, maar ook de functie speelt een belangrijke rol. Hoe lekker is het om je plekje niet met iemand te hoeven delen, niet inschikken op de bank, geen worstelpartijen, stinkvoeten, kussengevechten of andere ongemakken om je heen. Nee gewoon echt even jouw moment in jouw stijlvolle fauteuil. Bewonder hier een aantal mooie exemplaren.

Mon fauteuil favori | www.loods5.nl

Mon fauteuil favori | www.loods5.nlEen fauteuil heeft als doel: comfortabel zijn. Of jij comfortabel zit op een leren, houten of een stoffen zitvlak is helemaal aan jou. Wij hebben en groot aanbod aan fauteuils. Mooie exemplaren van Zuiver, maar ook op de design afdeling zijn er perfecte stoelen om een voor-mezelf-plek te creëren.

Mon fauteuil favori | www.loods5.nlDe vlinderstoel die je hieronder ziet, is een populaire fauteuil. Dit stijlvolle maar eenvoudige model gaat al jaren mee. De stoelen zijn inmiddels in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het origineel is ooit ontworpen door Arne Jacobsen. Deze fauteuil past in meerdere interieurstijlen. Wil je inderdaad dat rustige plekje in huis creëren waar je jezelf even terug kunt trekken? Dan is dit een slimme keuze. Elke basic plek in huis krijgt een bijzondere uitstraling door deze elegante en stijlvolle stoel.
Mon fauteuil favori | www.loods5.nlDoor de serie 'Mad Men' waarin Mid-Century modern interieurs te zien waren,  zijn retro fauteuils geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren '60 nog steeds heel populair. We zien vooral donkere houtsoorten zoals walnoot in combinatie met gestroomlijnde vormen.
Mon fauteuil favori | www.loods5.nlMon fauteuil favori | www.loods5.nl| 1. Zuiver Lounge stoel Bar | 2. Design5 Mack Fauteuil | 3. X5Home fauteuil Sabini |4.  VM Design Mariposa stoel| 5. X5Home Fauteuil Waft (grijs) |6. Dutchbone Fauteuil Smoker |

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

5 gedachten over “Mon fauteuil favori”

 • Haico van Nunen
  Haico van Nunen 17 december 2015 om 3:11 pm

  Hallo,
  Wij zijn erg geintresseerd in de Fauteuil Sabini X5 Home. We zijn hiervoor al een keer in een filiaal geweest. Daar werd verteld dat hij niet meer op voorraad was, en dat ook niet bekend was of hij nog geleverd wordt. Maar dat er wel een kans is dat hij nog komt. Ik vroeg me af of er ondertussen al iets bekend is.
  Ik begrijp dat niet iedereen de bestellingen kent, maar er moet toch iemand zijn die aan kan geven of een stoel nog wel of niet geleverd gaat worden.

  Groeten

  Haico van Nunen
  Eindhoven

  Reageren
  • Loods 5

   Beste Haico, goed nieuws! Fauteuil Sabini staat binnenkort weer in de (online) winkels. Naar verwachting in de tweede week van januari. Hou onze website dus in de gaten! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
 • Marlinda

  Vraagje: die mooie X5Home Fauteuil Waft (in ecru of grijs), kunnen jullie daar nog aan komen? Dit bericht is natuurlijk al van erg lang geleden... :)
  Hartelijke groet, Marlinda

  Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...