Mon fauteuil favori

by Loods 5

Design fauteuil, vintage fauteuil en retro fauteuil, de fauteuil is niet meer weg te denken uit het interieur. Natuurlijk vanwege de mooie ontwerpen en bijzondere uitvoeringen, maar ook de functie speelt een belangrijke rol. Hoe lekker is het om je plekje niet met iemand te hoeven delen, niet inschikken op de bank, geen worstelpartijen, stinkvoeten, kussengevechten of andere ongemakken om je heen. Nee gewoon echt even jouw moment in jouw stijlvolle fauteuil. Bewonder hier een aantal mooie exemplaren.

Mon fauteuil favori | www.loods5.nl

Mon fauteuil favori | www.loods5.nlEen fauteuil heeft als doel: comfortabel zijn. Of jij comfortabel zit op een leren, houten of een stoffen zitvlak is helemaal aan jou. Wij hebben en groot aanbod aan fauteuils. Mooie exemplaren van Zuiver, maar ook op de design afdeling zijn er perfecte stoelen om een voor-mezelf-plek te creëren.

Mon fauteuil favori | www.loods5.nlDe vlinderstoel die je hieronder ziet, is een populaire fauteuil. Dit stijlvolle maar eenvoudige model gaat al jaren mee. De stoelen zijn inmiddels in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het origineel is ooit ontworpen door Arne Jacobsen. Deze fauteuil past in meerdere interieurstijlen. Wil je inderdaad dat rustige plekje in huis creëren waar je jezelf even terug kunt trekken? Dan is dit een slimme keuze. Elke basic plek in huis krijgt een bijzondere uitstraling door deze elegante en stijlvolle stoel.
Mon fauteuil favori | www.loods5.nlDoor de serie 'Mad Men' waarin Mid-Century modern interieurs te zien waren,  zijn retro fauteuils geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren '60 nog steeds heel populair. We zien vooral donkere houtsoorten zoals walnoot in combinatie met gestroomlijnde vormen.
Mon fauteuil favori | www.loods5.nlMon fauteuil favori | www.loods5.nl| 1. Zuiver Lounge stoel Bar | 2. Design5 Mack Fauteuil | 3. X5Home fauteuil Sabini |4.  VM Design Mariposa stoel| 5. X5Home Fauteuil Waft (grijs) |6. Dutchbone Fauteuil Smoker |

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

19 reacties over “Mon fauteuil favori”

 • Haico van Nunen
  Haico van Nunen 17 december 2015 om 3:11 pm

  Hallo,
  Wij zijn erg geintresseerd in de Fauteuil Sabini X5 Home. We zijn hiervoor al een keer in een filiaal geweest. Daar werd verteld dat hij niet meer op voorraad was, en dat ook niet bekend was of hij nog geleverd wordt. Maar dat er wel een kans is dat hij nog komt. Ik vroeg me af of er ondertussen al iets bekend is.
  Ik begrijp dat niet iedereen de bestellingen kent, maar er moet toch iemand zijn die aan kan geven of een stoel nog wel of niet geleverd gaat worden.

  Groeten

  Haico van Nunen
  Eindhoven

  Reageren
  • Loods 5

   Beste Haico, goed nieuws! Fauteuil Sabini staat binnenkort weer in de (online) winkels. Naar verwachting in de tweede week van januari. Hou onze website dus in de gaten! Vriendelijke groet, Zoe

   Reageren
   • Colette

    Wij zijn ook erg geinteresseerd in de Fauteuil Sabini. Gisteren in Zaandam geweest, daar stond er nog een maar die was helaas helemaal scheef. Er zou er ook nog een in Sliedrecht staan, maar met twee kleine kids komen we niet zo snel weer in de winkel:-). Is deze Sabini (binnenkort) ook online verkrijgbaar? Zou echt heel tof zijn!!!!

    Dank!

    Met vriendelijke groeten, Colette

    Reageren
    • Loods 5

     Hi Colette, leuk is ie hé! Er zijn nog enkele stuks van de Fauteuil Sabini verkrijgbaar, daarna gaat de stoel uit het assortiment. Mocht je de stoel willen, zou ik er snel bij zijn! :) #loods5cc

     Reageren
     • Colette

      Dank voor de reactie. Kan je ook zien hoeveel stuks er nog zijn en waar? Zoals gezegd, die in Zaandam was scheef. We willen er graag twee, dus als die er nog ergens zijn..... Dank je.

      Reageren
 • Marlinda

  Vraagje: die mooie X5Home Fauteuil Waft (in ecru of grijs), kunnen jullie daar nog aan komen? Dit bericht is natuurlijk al van erg lang geleden... :)
  Hartelijke groet, Marlinda

  Reageren
 • Lida

  Hallo,
  Vraagje, Is de stoel Waft nog steeds verkrijgbaar? Vr groet Lida

  Reageren
 • Lida

  Dank voor uw bericht. In welke filialen zijn dat? Vr groet

  Reageren
 • Carsten

  Goedenavond, ik ben op 28 december 2016 bij jullie in Zaandam geweest en gevraagd of ik de Waft stoelen zou kunnen bestellen en laten afleveren in april 2017. Dit was niet mogelijk, maar de stoelen zou ik nog gewoon over een paar maanden kunnen bestellen. Nu zie ik de Waft stoel niet meer op de site staan, maar kan ik deze nog wel bestellen in de winkel ? Ik wil er 2 bestellen of hebben jullie ze nog in de winkel(s) voorradig ?
  Met vriendelijke groet,
  Carsten

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Carsten, wat leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in de Fauteuil Waft! Zou je je vraag willen mailen naar klantenservice@loods5.nl? Dan vraag ik of mijn collega contact met je opneemt! #loods5cc

   Reageren
 • Ruth van Brummelen
  Ruth van Brummelen 29 april 2017 om 1:50 am

  Wij zijn al een tijdje op zoek naar de fauteuil Sabini. Al een poosje geleden verliefd geworden, maar wilde eerst verhuizen, alvorens de stoel te bestellen. Nu hebben wij er een prachtige plek voor, maar lees ik hier tot mijn schrik dat de stoel uit het assortiment is gehaald. Is er geen enkele meer te bestellen , of in een filiaal overgebleven? Graag horen wij van jullie!

  Reageren
 • Marjolein

  Goedemorgen,

  Wij zijn erg geïnteresseerd in de Stoel Waft van het Loods5 huismerk. Ik heb hierover meermaals contact opgenomen met de klantenservice en de stoel zou eigenlijk begin juni weer binnen komen. Nu begreep ik dat er problemen zijn met de leverancier en de stoel waarschijnlijk pas weer over 4 maanden geleverd kan worden, echter werd dit tegengesproken in de winkel hier werd verteld dat de stoel helemaal niet meer op voorraad komt. Nu is mijn vraag natuurlijk komt de stoel nog op voorraad en zo ja wanneer, anders moeten we helaas opzoek naar een alternatief.
  Mocht de stoel weer op voorraad komen, is het wellicht mogelijk dat ik gebeld of gemaild word zodra deze binnen is zodat we de stoel niet mis lopen?

  Graag zie ik een berichtje tegemoet.

  Groet,
  Marjolein
  Vlijmen

  Reageren
 • Andre

  Hoi,

  Wij zijn heel erg gecharmeerd van de fauteuil Waft maar vragen ons af of deze uitsluitend in de stof verkrijgbaar is zoals op de site staat vermeld. De vraag is dus: is het mogelijk de stoel in André stof en/of kleur te bestellen? Ik hoor het graag.

  Groet,
  André
  Amsterdam

  Reageren
  • Loods 5

   Hoi André, sorry voor de late reactie! Stoel Waft is online maar in 1 kleur verkrijgbaar, in de winkel heb je meer keuze in materialen en kleuren!

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...