Wonen op 16 m2

by

Heb je eindelijk die (betaalbare) kamer gevonden op die prachtige plek midden in jouw stad, blijkt het toch iets kleiner dan verwacht. Hoe richt je 16 m2 in? Wij hebben het gedaan en geven je hieronder wat tips.

Wonen op 16 m2Wonen op 16 m2In kleine ruimtes komen verschillende woonfuncties samen. Het is daarom handig om meubels te kiezen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo kan de bank een bed worden en het bureau een eettafeltje voor twee personen. Een ladder dient als kapstok. Boven het wastafeltje hangt een spiegel met handig opbergbak.

Opruimen

Juist als je klein woont is opruimen heel erg belangrijk. Een kastenwand over de hele breedte van één muur zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk uit zicht op kan bergen. Deze kast functioneert als garderobe-, keuken- en boekenkast in één. Alles wat niet in de kast past kun je in mooie dozen en manden opbergen.

Sfeer & kleur

Door alles in één neutraal kleurenpalet te houden kan er heel veel in een ruimte. Wij kozen voor een basis met veel wit, donkergrijs, zwart en blank hout. Sommige van de artikelen in de ruimte hebben een grafisch grapje of tekst, zodat het niet saai wordt.

Wonen op 16 m2Wonen op 16 m2 Wonen op 16 m2Wonen op 16 m2

Wonen op 16 m2

Wonen op 16 m2 Wonen op 16 m2Wonen op 16 m2

 

1&2. X5 Home - Radius bijzettafeltje: vanaf 35,-

3. X5 Home - Ladekastje Parmi: 150,-

4. Slaapbank Nyaman (donker grijs): 450,-

5. Zuiver - Bureau Twisted: 299,-

6. Ferm Living - Triangle kussen: 54,-

7. Vloerlamp Office: 139,-

8. Stoel 17: 79,-

9. Normann Copenhagen - Kast One Step Up: 469,95

10. Dutchbone - Loungestoel Bar: 529,-

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...