Loods 5 Lekkers

by

Het was tijd voor een zomerse update in het restaurant van Loods 5 Zaandam, Loods 5 Lekkers. Loods 5 Zaandam heeft altijd een horeca gelegenheid gehad. Deze is van beneden bij de oude ingang verhuisd naar deze prachtige plek op de eerste etage. Met een uitzicht op de accessoires- en meubelafdeling van Design kun je zelfs tijdens de lunch of een kopje koffie inspiratie opdoen! In het restaurant vind je ook woonbladen en onze eigen tabloid om even op te laden tijdens het shoppen.

Loods 5 Lekkers Zaandam

Loods 5 Lekkers Zaandam

In de loop der jaren is de simpele eetgelegenheid uitgegroeid tot volwaardige keuken waar de meest heerlijke broodjes, soepen en snacks bereid worden. Ieder half jaar wisselt de kaart bij Loods 5 Lekkers. Zo heeft de zomerkaart heerlijke koele waterkannen met citroen en munt. Broodjes die je altijd kunt bestellen zijn: Desembrood met Beemsterkaas of met huisgemaakte tonijnsalade en panini mozzarella.

Wat lekkers bij de koffie is er natuurlijk ook, namelijk echte Dudok appeltaart, maar ook divers ander gebak van Dudok. Liever iets zoets om mee te nemen? Dan is er Tony's Chocolonely. Heerlijke Lavazza koffie en Simon Lévelt thee hebben we natuurlijk altijd!

Ook de kids kunnen even pauze houden en spelen in de speelhoek, links van de keuken. Ouders kunnen een oogje in het zeil houden en aanschuiven aan een van de tafeltjes naast de speelhoek.

Loods 5 Lekkers Zaandam Loods 5 Lekkers Zaandam Loods 5 Lekkers ZaandamLoods 5 Lekkers ZaandamLoods 5 lekkers Zaandam

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

2 reacties over “Loods 5 Lekkers”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...