Overnight ice tea

by

Wat brengt je nou beter in zomerse sferen dan een heerlijk glas ijsthee? Je kunt natuurlijk in de supermarkt een fles kopen, maar het is veel lekkerder (en gezonder!) om je eigen ijsthee te maken. Wij hebben het perfecte super simpele recept voor je!

IMG_8146

DSC01285
Benodigdheden

- (kraan)water

- thee (los of zakjes)

- fles of karaf

Tip: Je kunt voor extra smaak sinaasappel, citroen, limoen of munt toevoegen. 

Recept

Begin met een glazen container zoals een karaf, fles of een beugelfles, zoals deze van ons huismerk. Doe daar je favoriete thee in en vul hem verder met water. Zet de thee in de koelkast en laat het 4 tot 8 uur trekken.

Het duurt even, maar ondertussen kun je bedenken welke tekst er op de fles komt. Proost! Zomer! Zon! Feest! versier de fles verder met stippels en strepen. Zo uit de losse pols met krijtstift.

Tip: Door 5 keer zoveel thee in de fles te doen kun je een ijsthee concentraat maken. Heel handig voor een feestje! Leg schijfjes sinaasappel, citroen, limoen op schaaltjes zodat men zelf de smaak kan bepalen. 

Stylingtip: Kies voor verschillende kleuren glazen voor een feestelijk effect op tafel. 

IMG_8131

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...