Allemaal verzamelen!

by

Zie je ook regelmatig van die prachtige stillevens op bijvoorbeeld Pinterest? Bijzondere verzamelingen, unieke stukken en mooie kleurencombinaties. Soms lijkt het onmogelijk om thuis ook zo'n mooi plekje te maken. We geven je een paar tips.

www.loods5.nl/inspiratie/category/home

www.loods5.nl/inspiratie/category/homewww.loods5.nl/inspiratie/category/home

Begin met een mooie kast op ooghoogte of een lange dressoirkast. Kies voor een kleurenpalet dat juist dicht bij elkaar ligt of een palet met meer contrast. Wij kozen voor een mintgroene kast met bruin-, koper- en goudtinten. We voegden een plant toe in dezelfde zachte tint groen in een zwarte pot. Dit zwart komt ook terug in het lampje. De eyecatcher van de foto is het koperen keteltje dat met zijn warme kleur goed contrasteert met het koele groen van de kast. Verzamel inspiratie kun je vinden op ons Pinterestbord.

Loods 5 VERZAMELEN

www.loods5.nl/inspiratie/category/home

De bladeren in de lijstjes komen uit de tuin. Er is zoveel moois te vinden: structuren, vertakkingen, diverse groentinten. Geef ze alle aandacht in een bijzonder lijstje en ieder blad wordt een kunstwerk. De lijstjes zijn verkrijgbaar in koper, zilver of zwart en in verschillende modellen.

Je vind de lijstjes in onze webshop.

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

6 reacties over “Allemaal verzamelen!”

Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...