Keukens bij Loods 5

by Loods 5

Keukens bij Loods 5 inspireert iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. De vakbekwame en creatieve medewerkers, weten je op vakkundige wijze te begeleiden en te informeren, met als resultaat een tekening op schaal met begeleidende prijsopgave. Maar belangrijker nog: de keuken van je dromen! Keukens bij Loods 5 is op dit moment uitsluitend te bezoeken bij Loods 5 Zaandam.

1keukens

Merken op de keukenafdeling: Schröder, Modulnova en meer.

 

keukens2

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd

8 gedachten over “Keukens bij Loods 5”

 • Ciska

  Kunt u mij misschien op een lijst zetten als de showroom keuken van fabian amnez eruit gaat ?
  Alvast bedank ciska

  Reageren
 • Esther Weenink

  Ben al 3x naar de loods geweest om de keukens van fabian amnez te zien. Ik heb net mijn eerste klushuisje gekocht in Utrecht dus ik zou het super vinden om ook op de lijst te staan voor wanneer de showroom eruit gaat!! Wie weet!! Pas ik er nog op?

  Reageren
 • Malou

  Goedemorgen,
  Beetje vreemde vraag, maar is het ook mogelijk om digitaal advies te vragen voor een keukenontwerp? Ik heb alle maten en tekeningen tot beschikking. Materiaalkeuze maak ik dan even aan de hand van de folder. Ik heb namelijk een strikt budget gekregen voor een nieuwe keuken... Mocht jullie offerte/begroting binnen het budget vallen, dan is het absoluut interessant om naar Zaandam te komen.
  Ik hoor het graag!
  Groet Malou

  Reageren
 • Jeannette de Groot
  Jeannette de Groot 28 oktober 2016 om 11:40 am

  Goedemorgen

  In uw filiaal in Sliedrecht staat een keuken opgesteld waar wij in geinteresseerd zijn.
  Er staat hier echter geen leverancier en prijs bij vermeld.
  Kunt u mij misschien hier verder mee helpen?
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groeten
  Jeannette de Groot

  Reageren
  • Loods 5

   Hi Jeannette,

   Ik heb je vraag neergelegd bij de klantenservice, die zal voor je uitzoeken wie de leverancier is en verder informatie opvragen.

   Fijne dag! Nienke

   Reageren
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...