HAY Rolf!

by Loods 5

Wie Scandinavisch Design zegt, zegt HAY. Dit Deense merk - al vanaf de start te koop bij Design 5 - heeft in tien jaar tijd een indrukwekkende collectie en een grote schare fans opgebouwd. Hoe verklaart Rolf Hay het succes dat hij en zijn vrouw Mette met hun designlabel hebben?

Rolf-Hay

Rolf: “Wij zullen nooit achteroverleunen of bezuinigen op productontwikkeling. Ondanks de crisis geloven wij in het continue maken van vooruitstrevende, bereikbare én betaalbare producten. Vooral dat laatste is belangijk. Wij maken geen statussymbolen, maar modieuze producten voor een breed publiek. Het sympathieke concept van Loods 5 - veel laten zien en alles verkopen vanuit voorraad - past heel goed bij ons. Ik ken geen enkel andere winkel die op deze manier werkt.”

Wat is nieuw? “Op dit moment zijn we druk met een nieuwe collectie tuinmeubelen die we presenteren in Parijs en we werken aan een eigen HAY stoffencollectie voor Kvadrat. Daarnaast ontwikkelen we veel nieuwe producten in een combinatie van stof, hout en metaal. Bij alles wat we doen, vertrouwen we op onze intuïtie. Ook in onze keuze voor ontwerpers. We zijn trots op onze samenwerking met Scholten & Baijings, Sebastian Wrong en de gebroeders Bouroullec én ik zou heel graag nog willen samenwerken met Friso Kramer, maar we werken net zo gedreven met jonge talentvolle ontwerpers. Mensen kopen tenslotte geen naam, ze kopen iets dat ze mooi vinden.”

Hay1. DLM XL bijzettafel 2. J104 stoel 3. Colour rode wijn glas 4. S&B Streep theedoek 5. Plopp kruk

6. AAC22 stoel 7. Color Carpet kleed 05

Graag alle velden met een * invullen, je email wordt niet gepubliceerd
Bezig met laden van de volgende stap... Even wachten...