Shop nu online zonder verzendkosten tot en met 18 december!

 

Just another WordPress site

 • Opvallende muren

  by Loods 5

  Dit behang brengt sfeer in huis! Door een bijzondere print op de muur kun je al snel een eenvoudige kamer helemaal omtoveren tot een uniek interieur. Zet een grote houten tafel neer, met daarop servies in bijpassende kleuren. Een neutrale bank in de hoek geeft tegenwicht. Zo ontstaat er een prachtig levendig contrast!

  img_9858

  Lees Meer

 • Tuin in huis

  by Loods 5

  Heb je groene vingers en vind je het vreselijk dat je nu niet meer in de tuin aan het werk kan? Neem dan zoveel mogelijk planten mee naar binnen! Verzamel grote, bijzondere vazen en potten. Leg een paar warme vachten neer, en geniet van de natuur, alleen dan lekker binnen!

  img_9808

  Lees Meer

 • Een wintersgevoel

  by Loods 5

  Een fijne, comfortable kamer is belangrijk in deze koude tijden. Door veel neutrale tinten als grijs en wit toe te voegen krijg je al snel het echte winter gevoel. Nestel je op die grijze, zachte bank, voel de structuur van die zachte vacht. Kijk uit het raam hoe de sneeuw (of in Nederland de regen) uit de lucht valt. 

  img_9840

  Lees Meer

 • Kleine mannen, grote dromen

  by Loods 5

  Okergeel is een gedurfde keuze, speciaal voor stoere jongens (of meisjes!) De accessoires in deze kamer dagen uit om op avontuur te gaan en te ontdekken en dromen.

  img_9893

  Lees Meer

 • Subtiele glans

  by Loods 5

  Goud duikt overal op. Gouden vazen, mooie schalen, lampen van goud. Door deze kleur in kleine hoeveelheden te gebruiken, krijgt je hele huis een warme gloed!

  img_9905

  Lees Meer

 • Happy winning!

  by Loods 5

  Heb je meegedaan met de Christmas Countdown op Instagram en ben je benieuwd naar de winnaars van al die leuke give-aways? Hieronder updaten we elke dag de lijst met winnaars. Bovendien kun je hier ook de link vinden naar de give-away, wanneer deze te vinden is in de webshop van Loods 5.

  happywinning

  Lees Meer

 • More About: De Bloemenbrigade

  by Loods 5

  img_8871-2

  De Bloemenbrigade is een bijzondere deelnemer van Loods 5 Zaandam. Je vindt Evelien, eigenaresse van de Bloemenbrigade, namelijk niet binnen Loods 5, maar buiten. Voor de entree van Loods 5 Zaandam staat zij elke donderdag, vrijdag en zaterdag met een sfeervolle mobiele bloemenstal met verrassende, onderscheidende en kleurige bloemen. Ze stopt haar creativiteit in een prachtig boeket, verkoopt losse bloemen of laat jou zelf de perfecte combi maken!

  Lees Meer

 • Christmas Countdown spelregels

  by Loods 5

  spelregels

  banners-03De laatste maand van 2016 is weer aangebroken! Om dit te vieren zullen we een maand lang een adventskalender bijhouden op het Instagram account van Loods 5, oftewel de 'Christmas Countdown'. Iedere dag worden de mooiste items weggegeven aan de leukste en origineelste reacties op de Instagram post. Wil je meedoen? Bekijk dan hier de spelregels. Lees Meer

 • Mint jungle

  by Loods 5

  Groen hoort bij de natuur. Door planten mee naar binnen te nemen, krijgt je huis al snel een levendig gevoel. Het geeft een fijne sfeer waar je helemaal niet veel voor nodig hebt. Zo is een basic kamer nooit saai.  Combineer met prachtige kussens, houten meubels en een grote bank!

  img_9359

  Lees Meer

 • Velvet blues

  by Loods 5

  Velvet, fluweel of velours, hoe je het ook noemt, het is zacht en warm! De perfecte stof voor in de winter! Accessoires in diepe kleuren geven sfeer en glans!

  img_9402

  Lees Meer