Hocker Slimm Leer Outside Cognac 90 x 60 cm

Prijs:
€ 999,00
Design 5 Artikelomschrijving

Sterk design, een goede kwaliteit en een zeer scherpe prijs vormen de basis voor de Design5 collectie, het eigen label van Design 5 dat alleen te koop is bij Loods 5. Hocker Slimm is de perfecte hocker om te combineren met onze populaire Slimm Bank. De hocker wordt op dezelfde hoogte en in dezelfde stijl gemaakt als het zitgedeelte van de Slimm Bank voor een comfortabel en strak geheel. De Slimm hocker is bekleed met soepel anilineleer waarvan de naden naar buiten toe worden afgestikt (outside). Dat geeft deze comfortabele en tijdloze hocker nóg meer karakter. Slimm Hocker is online verkrijgbaar in de maten 90 x 60 en 90 x 90 cm, voor afwijkende maten kunt u meer informatie opvragen in een van onze filialen.

Let op: deze hockers worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 8-10 weken. Vanwege de levertijd van dit product wordt de leverdatum van de hocker in overleg afgesproken. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met u op omtrent de levering van de hocker.

Tip: Besteld de Slimm Hocker gelijk met de Slimm Bank om kleurverschil tussen hocker en bank te voorkomen.

Hocker Slimm Leer Outside Cognac 90 x 60 cm Prijs:
€ 999,00
Bekijk meer van: Design 5
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
De bekleding van de Slimm kiest u zelf uit de vele kleuren (zie voor de andere mogelijkheden de Slimm 286) en soorten anilineleer, een leersoort die wordt gekleurd in een natuurlijk verfbad en afgewerkt met een zo minimaal mogelijke beschermlaag. Dit natuurlijke leer neemt snel je eigen lichaamstemperatuur aan. Geen koude hocker dus, maar uitnodigend warm en zeer comfortabel. Het frame wordt gemaakt van een beukenhouten frame met een metalen binnenwerk dat is gevuld met nozagvering, zachte koudschuim en 2-komponentenvulling. Hocker Slimm wordt standaard geleverd met zwart metalen poten (18 cm). Het afgebeelde model is uitgevoerd in leertype Categorie C, Sauvage. Let op: deze hockers worden op bestelling gemaakt, hebben een levertijd van 8-10 weken en kunnen niet geretourneerd worden.

In de Slimm collectie is ook een bank, hoekopstelling, loungebank, fauteuil of loveseat verkrijgbaar. Alles in verschillende maten en uitvoeringen in leer en stof en ook in een uitvoering zonder de naar buiten gestikte naden. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs bij Loods 5.
 • Zaandam

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

 • Sliedrecht

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

 • Amersfoort

   : 

  Design Afdeling (showmodel)

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!