Stoel Eames DSR verchroomd (oude hoogte)

Prijs:
€ 260,00
Vitra Artikelomschrijving

Stoel DSR is een designklassieker uit de jaren 50. Ray en Charles Eames ontwierpen de perfect gevormde kuip en het tijdloze onderstel in de serie Plastic Chairs. Tegenwoordig maakt Vitra de originele Eames ontwerpen met de techniek en materialen van nu. Zo is de zitting licht flexibel waardoor deze nog comfortabeler zit. Deze combinatie van tijdloos design en comfort maakt de DSR tot de perfecte stoel voor eten, werken en ontspannen.

Let op: dit is de oude zithoogte die geleverd is tot 2015. Vanaf 2015 heeft Vitra een hogere zithoogte geïntroduceerd, tevens verkrijgbaar bij Design5. De oude hoogte stoelen van Vitra hebben een levertijd van ongeveer 6 weken.

Uitvoeringen

Dit artikel is ook te verkrijgen in uitvoering:

Stoel Eames DSR verchroomd (oude hoogte) Prijs:
€ 260,00
Merk: Vitra
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
De stoel heeft een kuip van onderhoudsvriendelijk polypropyleen en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het onderstel is van glanzend verchroomd staal en ook verkrijgbaar in gepoedercoat zwart (geschikt voor buiten). De stoel wordt standaard geleverd met viltglijders voor een harde vloer. In dezelfde serie is ook een stoel met armleuning verkrijgbaar, de DAR. Mooi te combineren! Ook de DKR (draadstoel) en de DSW en DAW (met houten onderstel) zijn onderdeel van de serie en sluiten prachtig op elkaar aan.

Afmeting: 46,5 x 81 x 55 cm (bxhxd)
Zithoogte: 41 cm
 • Zaandam

   : 

  Design Afdeling

 • Sliedrecht

   : 

  Design Afdeling

 • Amersfoort

   : 

  Design Afdeling

De winkel voorraad is indicatief ! Controleer voorraad altijd vooraf met de Loods 5 Klantenservice 088-6550555.