Crosley Cruiser Platenspeler

Prijs:
€ 109,00
Crosley Artikelomschrijving

De Rebellenclub bij Loods 5 is al jaren het betrouwbare adres voor je Crosley platenspelers. Wij verkopen deze direct vanaf de introductie in Nederland en hebben dan ook een ruime ervaring met deze hippe platenspelers. In de Loods 5 woonwarenhuizen kan je de platenspelers proberen en vind je altijd een brede selectie kleuren en modellen. Natuurlijk bestel je ook eenvoudig en snel via deze website. Binnen een paar dagen heb je de platenspeler in huis. Op alle platenspelers krijg je minimaal een jaar garantie. Dus mocht er iets zijn dan lossen we dat graag met je op. Deze prachtig retro vormgegeven platenspeler is echt een pronkstuk voor in je huis. We leveren de platenspelers maar liefst in 5 vintage kleuren, er is er dus altijd eentje die perfect bij je interieur past. De Crosley Cruiser sluit je eenvoudig aan op je geluidsinstallatie.
De Cruiser is gemaakt van hout, gebonden in leerachtig materiaal , heeft 3 snelheidsstanden, is vormgegeven als koffertje en is als lichtgewicht gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Met de ingebouwde speakertjes kun je, waar je ook bent, genieten van de warme klanken van het vinyl. Dus zowel thuis als tijdens een BBQ met vrienden in de tuin of in het park, je kan altijd genieten van je plaatjes met deze mooie platenspeler.

Uitvoeringen

Dit artikel is ook te verkrijgen in uitvoering:

Crosley Cruiser Platenspeler Prijs:
€ 109,00
Bekijk meer van: Crosley
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Specificaties: Riemaandrijving Handmatige bediening van de arm 3 snelheden. 33 1/3, 45 en 78 toeren per minuut Dynamische fullrange stereo speakers Hoofdtelefoon aansluiting AC poweradapter (meegeleverd) RCA uitgang Afmetingen: 35,6 cm breed, 11,8 cm hoog, 26,7 cm diep, 2.5 kilogram Garantie: 1 jaar Te koop bij de Rebellenclub @ Loods 5.
 • Zaandam

   : 

  Rebellenclub

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

  Rebellenclub

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!