Consol Solar Jar

Prijs:
€ 29,95
Artikelomschrijving

Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische wekfles. Dát is de Consol Solar Jar!

Gedurende de dag slaat het zonne-energie op...
Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan 's nachts terug in de vorm van licht. Deze manier van lichtproductie is duurzaam, biedt een makkelijke manier om milieubewust te leven en u heeft gewoon langdurig plezier aan deze Consol Solar Jar.
Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in de deksel wordt opgeladen. Zodra je ze in de zon zet worden de led accu's opgeladen en geven dan vele uren een aangenaam zacht maar toch helder licht.
Het Consol Solar Jar is uitermate geschikt als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick..... gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt creëren.


….’s Nacht schijnt het lampje. 's Avonds of 's nachts kun je de Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.
Ontwerp jouw Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn... je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Niet alleen het glas is transparent, de productievoorwaarden zijn het ook:
De Consol Solar Jar is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden.
Consol Solar Jar heeft tot nu toe meer dan 50 fulltime banen voor werklozen mannen en vrouwen uit Alexandra en Soweto kunnen creëren; Zij produceren dit voor een groot deel handmatig. Dit garandeert de allerbeste kwaliteit en een lange levensduur!
De Consol Solar Jar is in Zuid-Afrika intussen een product met cultuurstatus geworden. Het bespaart energie, is milieuvriendelijk en is gewoon leuk. Nu komt de Consol Solar Jar naar ons en geeft ons de Zuid Afrikaanse levenslust.

Consol Solar Jar Prijs:
€ 29,95
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische wekfles. Dát is de Consol Solar Jar. Gedurende de dag slaat het zonne-energie op ’s Nacht schijnt het lampje. De Consol Solar Jar is een echt hightech product uit Zuid-Afrika: Het werd ontwikkeld als een volwaardige lichtbron voor mensen in stroomloze gebieden. Consol Solar Jar heeft tot nu toe meer dan 50 fulltime banen voor werklozen mannen en vrouwen uit Alexandra en Soweto kunnen creëren.
 • Zaandam

   : 

  Rebellenclub

 • Sliedrecht

   : 

  Rebellenclub

 • Amersfoort

   : 

  Rebellenclub

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!