Loods 5 cadeaukaart image


Loods 5 cadeaukaart

Zoek je een leuk cadeau, maar heb je geen idee wat de ontvanger leuk vindt? Geef een Loods 5 cadeaukaart! De cadeaukaart is onbeperkt geldig en te besteden in onze webshop, winkels en restaurants.

Zowel de cadeau- als tegoedkaarten zijn niet inwisselbaar bij Loods 5 Keukens of tegen contanten.


Waar kun je de kaarten bestellen?

Je kunt de kaarten online bestellen in de volgende vaste bedragen €10, €25, €50 en €100. Alle overige bedragen kunnen alleen in de winkels worden aangemaakt.


BESTEL JE CADEAUKAART HIER

Online inwisselen van de kaart

1.  Plaats het artikel dat je wilt kopen in de Loods 5 shopper.
2.  Klik op ‘bestelling afronden’.
3.  Bij stap 6 in het betalingsproces kan je de ‘Loods 5 cadeaukaart’ of ‘Loods 5 tegoedkaart’ aanklikken.
4.  Vul vervolgens je naam, 19-cijferige cadeaukaartnummer en de krascode in.

Deze procedure geldt ook voor de Loods 5 Tegoedkaart.


Loods 5 Krascode


Geen krascode op je cadeau- of tegoedkaart?

Staat er geen krascode op je cadeau- of tegoedkaart? Je bent in het bezit van een oude Loods 5 kaart. Deze oude kaarten zijn helaas niet online te besteden. Wel kun je het saldo overzetten op een nieuwe cadeaukaart. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Loods 5. (088-6550555)

LET OP: Wanneer je iets online hebt gekocht met je Loods 5 cadeaukaart, is het van groot belang de kaart zorgvuldig te bewaren! Bij retourneren zal je saldo namelijk terug worden gestort op je gebruikte kaart.


Niet genoeg saldo voor het totale aankoopbedrag op je cadeaukaart?

Als er onvoldoende saldo op de cadeaukaart staat kan je via een andere betaalmethode het restant bijbetalen. De cadeaukaart is geldig zolang er saldo op staat en kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt. Je kan per bestelling, maar één cadeaukaart tegelijk gebruiken.


Saldo checken?

Tijdens het online afrekenen is het mogelijk om het saldo op de cadeaukaart te checken, maar de klantenservice kan je ook verder helpen. Ook kan je online je saldo checken. (alleen mogelijk voor de nieuwe Loods 5 Cadeau- en Tegoedkaarten).


CHECK JE SALDO HIER

Cadeaukaart direct bij ontvanger bezorgen

Wil je de cadeaukaart direct bij de ontvanger laten bezorgen, geef dan zijn of haar adres als afleveradres op tijdens het afrekenen. De cadeaukaart kan niet worden geretourneerd. Loods 5 is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van de cadeaukaarten.


Als ik iets wil retourneren dat ik gekocht heb met een cadeaukaart, krijg ik dan mijn geld terug?

Bij retourneren van de aankoop wordt het bedrag gerestitueerd via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. Dit betekent dat als je een Loods 5 cadeau- of tegoedkaart hebt gebruikt, je deze het beste kunt bewaren tot je helemaal zeker bent van je aankoop. Het aankoopbedrag zal worden gerestitueerd via je cadeaukaart.


Zakelijke mogelijkheden

Wil je de cadeaukaart in grotere oplages of andere bedragen bestellen voor medewerkers of relaties? Neem dan even contact op met onze klantenservice