Bruynzeel tentoonstelling

18 mei is de opening van de Bruynzeeltentoonstelling op de kunstafdeling in Zaandam.

De tentoonstelling vertelt de rijke geschiedenis van Bruynzeel in de Zaanstreek aan de hand van oude producten uit de fabriek, foto’s, film en nog veel meer! Ook krijgt u een kijkje in het productieproces van oude Bruynzeelproducten, weet u bijvoorbeeld hoe een potlood wordt gemaakt?

De tentoonstelling wordt om 15:00 geopend door wethouder Jeroen Olthof.

In de pers: klik hier

Bekijk hier reportage van RTV N-H

4 Comments

 1. H.A. van Alteren van Vierssen.

  Mijn man werd de laatste jaren van zijn leven gesposert door Bruynzeel met schaatsen daar heb ik nog een sporttas van met het bruynzeel logo kan ik die nog brengen?

  Hennie van Alteren

 2. Linda Koopmeiners

  Tot wanneer is deze tentoonstelling ?
  Groet Linda

 3. Beste Linda,

  De tentoonstelling is tot en met september 2013.

  Groet, Loods 5

 4. co vrouwe

  LS.
  Vorige week heb ik telefonisch contact gezocht met Loods 5 omdat ik eenoud Bruynzeel-keukenblokje wilde aanbieden voor jullie tentoonstelling. Ik ben niet meer teruggebeld, maar heb dat blokje nog steeds. Gaat die tentoonstelling nog door? En is er nog belangstelling?
  Ik hoor het wel (alhoewel?)
  Vriendelijke groet, Co Vrouwe.

Geef een reactie

*