Bitz dinerbord 27 cm per 2 stuks

Prijs:
€ 29,90
Bitz Artikelomschrijving

Met Bitz maak je de blitz! Wat een prachtig servies is dit zeg. De aardse tinten van het servies zorgt voor een fantastisch modern ensemble op je gedekte tafel.  Je kan los gaan in een kleur maar door de kleuren te combineren krijg je een speelser geheel. De collectie is ontworpen door Christian Bitz die bij het ontwerp zich heeft laten inspireren door lekker en gezond eten.

  Het servies is gemaakt van hoogwaardig keramiek en mag zodoende na gebruik in de vaatwasser en is tevens magnetronbestendig alsook ovenbestendig tot 250ºC. Dit Bitz servies komt is allerlei soorten en maten zodat je het multi functioneel kan gebruiken. Van borden tot koppen en mokken. Maar ook schalen voor het opmaken van gerechten of het bereiden in de oven.  

  - Alleen per 2 stuks verkrijgbaar. In de winkel wel los verkrijgbaar
- Vaatwasserbestendig: Ja
- Materiaal: Keramiek
- Kleuren: Grijs, groen of zwart

    Naast dit item ook keukengerei en andere serviesstukken uit de Bitz collectie verkrijgbaar bij Loods 5 en Loods 5 online.
    

Uitvoeringen

Dit artikel is ook te verkrijgen in uitvoering:

Bitz dinerbord 27 cm per 2 stuks Prijs:
€ 29,90
Bekijk meer van: Bitz
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Met Bitz maak je de blitz! Wat een prachtig servies is dit zeg. De aardse tinten van het servies zorgt voor een fantastisch modern ensemble op je gedekte tafel.   Naast dit item ook keukengerei en andere serviesstukken uit de Bitz collectie verkrijgbaar bij Loods 5 en Loods 5 online.
  
 • Zaandam

   : 

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!