werken

Tegenwoordig wordt de werkomgeving gezien en ervaren als een verlengstuk van de bedrijfsidentiteit. Wij geven invulling aan de huiselijke én formele werkplek, zonder de identiteit van het bedrijf uit het oog te verliezen. Een goede inrichting van het kantoor heeft namelijk aantoonbare invloed op de efficiëntie en op het werkplezier.


Door te kiezen voor de aanpak van Vormhelden wordt vormgegeven aan die identiteit, wordt de omslag naar de inrichting gerealiseerd en worden waardevolle mensen aan de onderneming gebonden.

Onze aanpak bestaat uit vier stappen; inventariseren (bezettingsgraad, budget), ontwerpen (interieurontwerp, architecten), realiseren (concretiseren, planning) en opleveren (meubelinstelling en nazorg).


Bij de keuze voor meubilair en verlichting werkt Vormhelden samen met toonaangevende fabrikanten als Vitra, Drentea, Flos, Wilkhahn, Artimide, Hay en Comforto. Daarnaast verzorgen wij de montage, transport, kabelmanagement, stoffering, service, gebruiksinstructies, onderhoud en garantie.


Inspiratie opdoen voor de werkomgeving of benieuwd wat Vormhelden voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op van maandag t/m vrijdag op 075-303 00 37. www.vormhelden.nl