podium

Vakmanschap en maatwerk bij Loods 5. We zeggen hier wel eens dat een plattegrond of een foto van een grasveldje op jouw droomlocatie volstaat. Loods 5 Podium kan jouw ultieme woondroom uitwerken. Van maatwerk badkamers, tot inbouwkasten, van een eigen ‘wellness centre’ tot domotica, de samenwerkende vakmensen bij Loods 5 Podium helpen je op weg in de wereld van de mooiste materialen en oplossingen voor de meest uitdagende ruimtes in je huis of werkplek.

Een professionele en vriendelijke aanpak van iedere interieur uitdaging is door de ervaring van de betrokken partijen bij Loods 5 Podium wat je krijgt. De showroom in Zaandam laat een aantal prachtige voorbeelden zien van het vakmanschap. Je kunt hier materialen voelen, afwerkingen bekijken en kennis opdoen. Kom een keer kijken in Zaandam en laat je inspireren door deze schitterende ruimte op de eerste etage. Volg de borden Podium. Let op: uitsluitend in Loods 5 Zaandam!

Podium bij Loods 5 wordt o.a. samengesteld door: ’t Saens Parkethuys, Dimitri de Roeck Interiors, Jasmijn Bloembinders Haarlem, Bad&Co

Voor meer informatie:
Bel 088-6550511 of mail naar podium@loods5.nl