Huiscollectie

Loods 5 heeft voor zowel woonaccessoires als meubelen een huiscollectie ontwikkeld. De volgende merken vallen onder de huiscollectie: O5home voor woonaccesoires, X5Home voor meubelen, X5Banken voor banken op bestelling, Buiten voor fantastische tuinmeubelen en Colours voor mooie kleurrijke accessoires.


O5Home

O5Home is de huiscollectie voor woonaccessoires van Loods 5.
De beste basics voor in huis vind je bij O5Home tegen een betaalbare prijs. In verschillende productgroepen vind je alles wat je dagelijks in en om je huis gebruikt. Voor de keuken, op de tafel, de badkamer, de slaapkamer, het kantoor en de woonkamer. Daarnaast biedt O5Home handige en mooie spullen voor opbergen, kids en reizen.


X5Home

X5Home is de huiscollectie voor meubelen van Loods 5. X5Home is een merk met producten in haar collectie variëren van banken tot kasten tot krukken en stoelen. Het merk richt zich allen op meubels voor in en om het huis. Het idee achter X5Home is de verkoop van meubels tegen een betaalbare prijs. Hieronder worden verschillende stijlen ondergebracht: modern, landelijk klassiek, scandinavisch design en urban living. Zo is er voor elk wat wils.


X5Banken

Bij X5Banken kan de klant zelf een bank samenstellen en bestellen. Uitgaande van een standaard model in kan de klant zelf de samenstelling, de stoffen, de kleur en de pootjes kiezen. Er is een brede collectie met verschillende stijlen en functies: eigentijds, modern, klassiek, basic, vintage, sportief, stoer, zakelijk of brocante. We hebben stoffen banken in 2-zits, 3-zits en 4-zits variant, banken van leer, lounge banken, hoekbanken, slaapbanken, loveseats, fauteuils en hockers.


Buiten

Een collectie met spullen voor het terras, tuin en balkon. Er zijn tafels, stoelen, zitzakken en loungebanken op voorraad en de collectie is zowel. zomer- als winterproof. Veel basic kleuren, maar wie kleur wil kan hier ook terecht!


Strand

Het Strand label biedt producten voor op t strand, vakantie of accessoires om te combineren met de tuinmeubelen van buiten. Denk hierbij aan mooie strandlakens in een fijne kwaliteit, hammam-doeken, leuke strandtassen, kaarsen en fakkels voor buiten.


Colours

Colours is het nieuwste merk binnen de Loods 5 Huiscollecties.
Colours biedt een collectie vol kleur, met frisse prints en van hoogwaardige kwaliteit. Producten en kleuren waar je vrolijk van wordt. Ideaal als accent in je basic interieur of perfect als aanvulling in je bonte inrichting. Mooie kussens van velvet gecombineerd met linnen, geuren voor in je huis en prachtige verpakkingen, mooi vormgegeven notitieboekjes, waxinelichthoudertjes, krukjes, glazen, kommen, enzovoort.


De merken uit de huiscollectie van Loods5 zijn verkrijgbaar in de winkels van Loods 5 en exclusief online te bestellen via loods5.nl.
Huismerken is bereikbaar van maandag t/m zondag van
10:00 – 17:30 uur op 088­-65505500.