Bialetti koekenpan 24 cm inductie

Prijs:
€ 34,95
Artikelomschrijving

Inductie
De Leonardo Induction koekenpannen van Bialetti zijn voorzien van een Duratek anti-aanbaklaag, dit betekend garantie voor langdurige plezier van de anti-aanbak laag van deze pan. Vanzelfsprekend is deze laag PFOA vrij.
De zwarte siliconen greep is ergonomisch vormgegeven zodat het gemakkelijk in de hand ligt. Tevens blijft de handgreep koud en is hittebestendig tot 230 graden. Hierdoor kunt u de pannen ook in de oven gebruiken. De extra dikke, geslagen aluminium body zorgt voor een perfecte en snelle warmteverspreiding door de pan. De metalen bodem zorgt ervoor dat de pan op alle warmtebronnen te gebruiken is, inclusief inductie.

Over Bialetti Pannen
In Italie, waar de keuken het hart is van het huis, waar koken een passie is en waar heerlijke diners vrienden en familie samenbrengen, is Bialetti aanwezig in negen van de tien huishoudens.

Waarom? Omdat zoals bij elke echte Italiaan, koken in onze ziel zit. En net zoals Alfonso Bialetti's Moka Express een revolutie is geweest in de kunst van het koffiezetten, doet Bialetti innovaties die al bijna een eeuw lang het werken in de keuken bepalen.

- Ovenbestendig
- Garantie 2 jaar
- Gemaakt van Aluminium
- Vaatwasserbestendig
- Geschikt voor alle bronnen; gas, electrisch, keramisch, halogeen & inductie

- PFOA vrije anti-aanbaklaag
,br> Binnen de Bialetti Leonardo & de Bialetti Leonardo inductie lijn zijn verschillende maten hapjespannen, wokpannen en koekenpannen verkrijgbaar.

Bialetti koekenpan 24 cm inductie Prijs:
€ 34,95
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Binnen de Bialetti Leonardo & de Bialetti Leonardo inductie lijn zijn verschillende maten hapjespannen, wokpannen en koekenpannen verkrijgbaar.
 • Zaandam

   : 

  op de afdeling koken

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

De winkel voorraad is indicatief ! Controleer voorraad altijd vooraf met de Loods 5 Klantenservice 088-6550555.