verzendkosten

Voor online bestellingen vanaf €50,00 zijn de administratiekosten gratis. Bij online bestellingen tot €50,00 worden administratiekosten van €5,00 in rekening gebracht.Bezorging per post

Loods 5 werkt voor de pakketbezorging o.a. samen met PostNL of andere koeriersdiensten. Alle pakketten worden aangetekend verstuurd en een handtekening voor ontvangst is dus vereist.

Ben je tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis, dan laat de koerier een kaartje achter om je te laten weten dat de bezorging zal plaatsvinden op een voor jou geschikt moment, óf dat een des betreffende koeriersdienst het de volgende (werk-)dag opnieuw probeert, óf dat je de goederen kan ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt.


Bezorging per vrachtwagen

Bezorging per vrachtwagen vindt plaats op afspraak. Dus als het meubel direct op voorraad tracht Loods 5 dan wel onze transportpartner binnen een werkdag contact op te nemen voor het maken van een bezorgafspraak. Is het een op maat gemaakt artikel, dan word je gebeld voor het maken van een bezorg afspraak zodra het meubel is gearriveerd in ons distributiecentrum.


Bezorging is regio-gebonden en vindt plaats tussen 8.00 en 18.00 uur. Een half uur voordat de chauffeur en de bijrijder arriveren bij het afgesproken adres nemen zij telefonisch contact op. Als je de bezorging niet persoonlijk in ontvangst kan nemen, zorg er dan voor dat er iemand aanwezig is die dat namens jou kan doen. Deze persoon dient het leveringsdocument ondertekenen om te bevestigen dat de bestelling is afgeleverd. Bij afwezigheid wordt er een nieuwe bezorg afspraak gepland en worden er transportkosten in rekening gebracht.


Bezorging is tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres. Monteren van bijvoorbeeld een tafel is ook mogelijk, maar vragen wij wel een meerprijs voor. Je kunt dit overleggen met Loods 5 Transport dan wel met onze transportpartner wanneer zij contact opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Loods 5 levert in principe alleen op het vaste land, voor transport naar de eilanden of naar het buitenland kun je contact opnemen met de klantenservice.


Afhalen

Het is tevens mogelijk je bestelling af te halen bij Loods 5 Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort. Zodra je bestelling klaarstaat ontvang je per email een afhaalbevestiging. Let op: vergeet niet deze afhaalbevestiging en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je je bestelling komt afhalen.