BergHOFF Kamado Keramische BBQ 2.0

Prijs:
€ 1.049,00
Artikelomschrijving

Deze is FIJN!! Barbecuen, roken, roosteren, grillen en bakken. Alles kan je op deze Kamado BBQ's van BergHOFF. Dit is de vernieuwde en verbeterde versie van Berghoff. Een extra veer zorgt er bijvoorbeeld voor dat de zware klep gemakkelijker is te openen dan de vorige versie. De afwerking is verder verbeterd en verder zijn de kinderziektes uit het eerste model opgelost.

De keramische deksel en keramische onderkant laten hoge temperaturen toe om te schroeien, roosteren en grillen. Maar de BBQ is ook geschikt voor Slow cooking, ofwel het langzaam garen van ingrediënten. Het vlees wordt het lekkerste als de hitte een gelijkmatige circulatie heeft want dit resulteert in een constante temperatuur.

Met de ventilatiekop bovenop en de lucht schuif onderop kun je de lucht toevoer perfect controleren. Tevens heeft de Kamado van BergHOFF een ingebouwde thermometer waar mee je precies kan zien hoe heet de binnentemperatuur is. De keramische BBQ staat stevig op zijn onderstel en is verrijdbaar doordat het op wieltjes (waarvan 2 met rem) staat. Een handige bijkomstigheid zijn de 2 inklapbare zijtafels. De tafeltjes zijn ook voorzien van haakjes waaraan je je keukenhulpjes kwijt kunt.

Levertijd is ongeveer 5 werkdagen, in overleg. Alleen het onderstel dient u zelf in elkaar te zetten, de bbq wordt volledig gemonteerd geleverd.

- Merk: BergHOFF
- Materiaal: Keramiek
- Met handgreep / handgrepen
- Op wielen
- Afmetingen: 135 x 58 x 129 cm
- Roosters: diameter van 50 cm
- Gewicht: 75 kg
- Fabrieksgarantie: 2 jaar

Uitvoeringen

Dit artikel is ook te verkrijgen in uitvoering:

BergHOFF Kamado Keramische BBQ 2.0 Prijs:
€ 1.049,00
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Deze is FIJN!! Barbecuen, roken, roosteren, grillen en bakken. Alles kan je op deze BBQ's van BergHOFF. De keramische deksel en keramische onderkant laten hoge temperaturen toe om te schroeien, roosteren en grillen. Levertijd is ongeveer 5 werkdagen

 • Zaandam

   : 

 • Sliedrecht

   : 

 • Amersfoort

   : 

  Grijs

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!