Bedcraft GARHYTTAN boxspring

Prijs:
€ 2.335,00
Artikelomschrijving

Model GARHYTTAN van het Zweedse topmerk Bedcraft is de meest luxe boxspring in het niet verstelbare segment. Deze zeer luxe boxspring is uitgevoerd met een dubbele laag pocketveren bovenop een extra laag Bonell veren. Dit resulteert in een gevoel van gewichteloosheid voor het complete lichaam. Hoogte 65 cm (zonder topmatras)br>
Keuze uit ligcomfort soft, medium, firm en extra firm. Voor een extra luxe nachtrust te completeren met een topdeck van alleen de fijnste materialen en zelfs een uitvoering met talalaylatex en/of een headboard.

Bekijk de uitgebreide brochure hier voor alle details. 25 jaar garantie op breuk van veren en frame en 5 jaar op de motor van elektrische modellen! Voorzien van het Zweedse zeer strenge keurmerk NORDIC ECOLABEL! Liever eerst uitproberen en de kwaliteitsstoffen bekijken? Kom dan naar Loods 5 Zaandam (bovenverdieping gangpad Q richting het restaurant) en laat u uitgebreid informeren door ons vakkundige personeel.

Plaats bij de opmerkingen de gewenste hardheid van matras 1 en 2. Deze boxspring wordt geleverd zonder headboard of topmatras. Deze kunt u apart bestellen.

Uitvoeringen

Dit artikel is ook te verkrijgen in uitvoering:

Bedcraft GARHYTTAN boxspring Prijs:
€ 2.335,00
Levertijd

Dit artikel wordt binnen 4 tot 6 weken geleverd.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
Handgemaakte luxe boxspring model Garhyttan van Bedcraft uit Zweden
 • Zaandam

   : 

  loods 5 slapen

 • Sliedrecht

   : 

  loods 5 slapen

 • Amersfoort

   : 

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!