Brand New! Klik hier voor onze nieuwe Bèta website en shop daar met 10% korting!

 

Bank Master 286 Greige

Prijs:
€ 3.394,00
Design 5 Artikelomschrijving

Sterk design, een goede kwaliteit en een zeer scherpe prijs vormen de basis voor de Design5 collectie, het eigen label van Design 5 dat alleen te koop is bij Loods 5. Bank Master heeft dezelfde slanke contouren als onze zeer populaire slimm bank maar heeft net iets hogere rugkussens en bij de grotere maten 2 rugkussens in plaats van 3. De Master is bekleed met soepel analineleer waarvan de naden naar buiten toe zijn gestikt en vervolgens weer naar binnen. Dat geeft deze comfortabele bank karakter met een luxe afwerking.

Kenmerkend voor de Master is verder dat er een houten frame rust onder de bank. Dit geeft een zeer fraai en eigentijds beeld.

Let op: deze banken worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 8-10 weken.

Bank Master 286 Greige Prijs:
€ 3.394,00
Bekijk meer van: Design 5
Levertijd

Dit artikel heeft een minimale levertijd van drie werkdagen.

Lees hier meer over de Loods 5 leverings condities en voorwaarden per deelnemer en product

 • Extra informatie
 • Controleer voorraad filiaal
De bekleding van de Master is gemaakt van aniline leer, een leersoort die wordt gekleurd in een natuurlijk verbad en afgewerkt met een zo minimaal mogelijke beschermlaag. Dit natuurlijke leer neemt snel je eigen lichaamstemperatuur aan. Geen koude bank dus, maar uitnodigend warm en zeer comfortabel. Het frame wordt gemaakt van een beukenhouten frame met metalen binnenwerk dat is gevuld met nozagvering, zachte koudschuim en 2-komponentenvulling. Bank Master wordt zoals afgebeeld geleverd met houten onderstel. Het afgebeelde model is uitgevoerd in leertype B2 Anilineleer.

Afmeting 286 x 86 x 96 cm (bxhxd). Zithoogte: 46 cm. Zitdiepte 58 cm.

Kenmerkend voor de Master is verder dat er een houten frame rust onder de bank. Dit geeft een zeer fraai en eigentijds beeld.Let op: deze banken worden op bestelling gemaakt, hebben een levertijd van 8-10 weken en kunnen niet geretourneerd worden.

In de Master collectie is ook een hocker, fauteuil of loveseat verkrijgbaar. Alles in verschillende maten en leeruitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs bij Loods 5. Banken die op bestelling worden gemaakt, hebben een levertijd van 6-8 weken.
 • Zaandam

   : 

  Design Afdeling

 • Sliedrecht

   : 

  Design Afdeling

 • Amersfoort

   : 

  Design Afdeling

Voorraad is indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!