winkels | afhalen & transport


Afhalen

Het is mogelijk de meubels die je hebt gekocht op een later tijdstip af te halen! Deze artikelen worden voor een periode van 14 dagen kosteloos opgeslagen en kan je met de originele aankoopbon komen afhalen aan de achterzijde van de winkel. Omdat onze opslagruimte gelimiteerd is, geldt er na deze 14 dagen een opslagtarief van €10,- per artikel per dag. Loods 5 heeft geen beschermmaterialen voor het vervoer ter beschikking, dus vergeet niet dekens, touw etc. zelf mee te nemen.


Transport

Loods 5 heeft een eigen transportservice. Het totale aankoopbedrag dient voor de transportdatum volledig door Loods 5 ontvangen te zijn, voor de veiligheid van onze chauffeurs is het niet mogelijk te betalen bij aflevering. De te bezorgen artikelen, die direct uit de winkel zijn verkocht, dienen te worden voorzien van een duplicaat aankoopbewijs en vooraf gecheckt te zijn op eventuele gebreken en beschadigingen. Zo weet je zeker dat je precies dat artikel thuis bezorgd krijgt wat je zelf hebt uitgezocht. Aflevering geschiedt binnen 2 weken na aankoop conform de afspraak op de aankoopbon en vindt plaats tussen 8.00 en 18.00 uur. Een half uur voordat de chauffeur en de bijrijder arriveren bij het afgesproken adres nemen zij telefonisch contact op. Bij afwezigheid wordt er een nieuwe bezorgafspraak gepland en worden nogmaals de transportkosten in rekening gebracht.


Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op transport tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres. Als er een lift aanwezig is waar de artikelen, inclusief de eventuele verpakking, gemakkelijk in passen geschiedt de levering tot aan de deur. De artikelen worden op de locatie niet ge(de-)monteerd.


Loods 5 levert in principe alleen op het vaste land, voor transport naar de eilanden of naar het buitenland kun je contact opnemen met de klantenservice.


Tarievenlijst:

Stoel

€10,-

Bank of fauteuil

€20,- per zitplaats/element

Tafel < 120 cm

€30,-

Tafel < 220 cm

€40,-

Tafel > 220 cm

€60,-

Kast/dressoir eendelig

€50,-

Kast tweedelig

€70,-

Bed (excl. matras en bodem)

€40,-

Matras/bodem

€20,-


Minimale bezorgkosten €35,-
Maximale bezorgkosten €130,- exclusief regiotoeslag
Regiotoeslag nader te bepalen


Vragen?

Met al je vragen betreffende transport kan je terecht van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00 uur op 088-6550555.